Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom de tetszik?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy az egyik felem szerint egy gyökér kis plázacica egy lány, a másik felemnek pedig tetszik? Ilyenkor mit tehetnék? Nem szeretnék vele járni, tényleg eléggé gold diggernek tűnik, nem tudom. Mit tehetnék? Minden srácra nyomul, melléjük ül, igazából mellém is, de nem tudom. Lehet csak direkt provokál hogy másokkal is beszél. De nagyon idegesítő hogy mennyire nyomulós, senkit se ismert alapból és mindig odamegy pofátlanul mondjuk a 12.-esekhez, nem tudom mit gondol őszintén :D Elkezd beszélni igazából a semmiről nagyobb fiúkkal, azzal a nyávogós hangjával.. és még most se tudom miért leszek féltékeny ilyenkor, gondolom ez azt jelenti hogy valamennyire mégiscsak tetszik sajnos.. mit tegyek?
2020. szept. 15. 21:22
 1/5 Thispain ***** válasza:
49%
Nézz a páncél mögé.
2020. szept. 15. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézz körül, csak találsz valaki normálisat :)
2020. szept. 15. 23:18
 3/5 anonim ***** válasza:
36%

Vidd el egy körre, jól add meg neki.

Utána már úgysem fog kelleni 😀

2020. szept. 16. 06:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Abba a suliban mindenki gazdag? Azt mondod gold digger.
2020. szept. 16. 18:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem mindenki, de attól még a lehet gold digger hogy csak gazdag kölykökre nyomul
2020. szept. 16. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!