Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ha utálom,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha utálom, hogy valakinek tetszem, de nekem ő nem tetszik? Többi lent.

Figyelt kérdés

Nem tudom, miért van ez, de mindig nagyon rosszul érzem magam, ha tudom, hogy valakinek tetszem/bejövök, de engem ilyen szempontból abszolút nem érdekel az adott ember. Sosem tudok utána már az illetővel normálisan beszélgetni, mindig zavar, hogy tudom, tökre belém van zúgva. Mit csináljak, hogy ne legyen ilyen érzésem?

15L

2017. febr. 7. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanígy voltam ezzel évekig.

Ha fontosak neked ezek az emberek, és nem akarod őket eltolni magadtól, akkor ezt érdemes nyíltan felvetni és rákérdezni, nálam ez vált be, attól függetlenül, hogy dühösen vagy megértően álltam ehhez az egészhez. Amíg csak elkerültem őket, és nem beszéltem meg velük, csak halmozódtak a kínos helyzetek, és mindent "jelnek" vettek.

2017. febr. 7. 15:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Lehet, azért is van ez bennem, mert két éve volt egy srác, aki írt nekem egy verset, de nekem nem tetszett az illető, szóval ezt megírtam neki tök kedves hangnemben, erre írt az egyik barátnőmnek, hogy öngyilkos akar lenni, csak nem meri megtenni. Innentől már tökre félek a pasiktól, nem akarom, hogy valaki meghaljon!
2017. febr. 7. 17:12
 3/4 anonim válasza:
Öngyilkos :DD beszarás
2017. febr. 8. 08:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Nekem is fenyegetőztek ezzel, de ezeknek nem szabad engedni. Ezek az emberek betegek, és arra vágynak, hogy szenvedj te is és ő is, ha elutasítod.

Engem pl. megfenyegetett egy akkor nálam 6 évvel idősebb srác, hogy megöli magát, ha nem leszek vele, mire azt mondtam, hogy hajrá... lehet, hogy szívtelennek tűnik, de nem fogom hagyni, hogy zsaroljon. Válaszként nemhogy nem ölte meg magát, hanem visszaélt a képeimmel és névtelen üzenetekben hol verseket írt, hol fenyegetett :) Lélektelen barmok az ilyenek, ne hagyd nekik magad.

2017. febr. 10. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!