Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha megsértődött?
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni hogy 1 hónapja megismerkedtem egy fiúval a barátnőm által..nagyon megtetszett és ezekszerint én is neki nert nég aznap este rámírt és rengeteget beszélgettünk eddig 4 szer találkoztunk..tegnap este összevesztünk mert felhúzta magát azon hogy 2percig nem írtam vissza percig csak mosdóba mentem..azt tudni kell róla hogy nagyon lobbanékony és hamar megsértődik/felídegesíti magát kis dolgokon is....
rám fogta hogy biztos 10 fiúval írogatok még mellette pedig nem igaz..én meg ráfogtam hogy biztos a volt barátnòjével írogat amikor nem ír vissza..és itt mérgesedett el nagyon a helyzet..aztán mostmár alábbhagyott a vita bocsánatot kértem de tudom hogy ugyanúgy meg van sértődve..már aludni se tudok emiatt és muszály kibékítenem valahogy mert teljesen beleszerettem...
Valaki volt már hasonló helyzetben?
Mit tegyek?teljesen tanácstalan vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!