Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért mondják, hogy helyes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért mondják, hogy helyes vagyok, hogy jobban érezzem magam?

Figyelt kérdés

A lány osztálytársaim mondták, hogy nagyon helyes lettem és csodálkoznak azon, hogy miért nincs még barátnőm. Ez már csak azért is furcsa nekem, mert eddig én voltam az osztály tipikus introvertált "nerd"-je. De az elmúlt időben eldöntöttem, hogy változtatok és hajat vágattam, szemüveget cseréltem, a régi ruháimat kidobtam és aknékat tüntettem el az arcomról.

Ennyire vonzóbb lettem ezáltal vagy csak azért mondják, hogy jobban érezzem magam és motiváljanak, de valójában nem ezt gondolják?

Akit érdekel és mondana egy teljesen őszinte véleményt, annak privátba tudok képet küldeni.

Mellékinfóként annyit, hogy 18/M és jelenleg a félénkség ellen küzdök, hogy legalább ismeretlen lányokat letudjak szólítani. Tudna segíteni ebben valaki aki tapasztaltabb ilyen téren?

2020. szept. 12. 11:53
 1/10 Thispain ***** válasza:
91%
A leírás alapján szerintem valóban helyes lehetsz a lányok szemében.
2020. szept. 12. 12:01
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Ahogy leírtad, sok mindenen változtattál, tehát nagy lehet a különbség. Azt mondjuk nem tudom, hogy néztél ki előtte és most, de miért ne lehetnél vonzóbb, mint voltál?
2020. szept. 12. 12:02
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Azok alapján amit leírtál valóban lehet hogy vonzóbb lettél de ezt te magad is el tudod dönteni ha megnézel és mostani és régebbi képet. Így látatlanban kicsit nehéz rendes véleményt mondani egyébként.
2020. szept. 12. 12:49
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Gondolom azért mondják, mert magadhoz képest mostmár jobban nézel ki. De úgy látom, hogy te még mindig nem vagy biztos benne és szerintem jól gondolod, mert ezek a dolgok nem változtatnak jelentősen egy emberen. Én átlátnék ezen de van sok buta csaj aki meg nem. Használd ki.
2020. szept. 12. 13:18
 5/10 anonim ***** válasza:
87%

Egy archoz illő szemüveg, új stílusú ruhàk sokat tudnak dobni az ember kinézetén. Pattanàsok eltűnése főleg

Szerintem tényleg jobban nézhetsz ki, mint előtte, de ha akarsz, küldhetsz képet

2020. szept. 12. 14:26
 6/10 anonim ***** válasza:
89%

"Azért mondják, hogy helyes vagyok, hogy jobban érezzem magam?"

Veled előfordult már, hogy pusztán azért dicsértél valakit, hogy jobban érezze magát? Na ne röhögtess! Kamaszkorban az abszolút nem jellemző.

2020. szept. 12. 15:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt az alapján, ahogy leírtad, valószínűleg tényleg helyesebb vagy, hiszen tettél ennek érdekében. Másrészt, ha ez nem is így van, és tényleg csak azért mondják, hogy jobban érezd magad, akkor az azt jelenti hogy kedvelnek téged, a személyiségedet, ami százszor fontosabb, mint hogy mit gondolnak a kinézetedről. Szóval te mindenképp jól jössz ki a helyzetből. Könyörgöm, legyen már egy kis önbizalmad:D
2020. szept. 12. 15:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Naiv vagy, ha annyira jól nézne ki mindenki irigykedne és senki sem dícsérgetné, úgyhogy szerintem #7-es mondta ki a választ.

2020. szept. 12. 16:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem küldhetel képet ha szeretnél és elmondom az őszinte véleményem :) lány vagyok
2020. szept. 13. 08:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ha azt mondjak többen is tuti az vagy. De ha küldessz képet én is mondhatok véleményt.

Amugy én is eléggé félénk vagyok a pasikkal.

2020. szept. 24. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!