Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért mondják, hogy helyes vagyok, hogy jobban érezzem magam?
A lány osztálytársaim mondták, hogy nagyon helyes lettem és csodálkoznak azon, hogy miért nincs még barátnőm. Ez már csak azért is furcsa nekem, mert eddig én voltam az osztály tipikus introvertált "nerd"-je. De az elmúlt időben eldöntöttem, hogy változtatok és hajat vágattam, szemüveget cseréltem, a régi ruháimat kidobtam és aknékat tüntettem el az arcomról.
Ennyire vonzóbb lettem ezáltal vagy csak azért mondják, hogy jobban érezzem magam és motiváljanak, de valójában nem ezt gondolják?
Akit érdekel és mondana egy teljesen őszinte véleményt, annak privátba tudok képet küldeni.
Mellékinfóként annyit, hogy 18/M és jelenleg a félénkség ellen küzdök, hogy legalább ismeretlen lányokat letudjak szólítani. Tudna segíteni ebben valaki aki tapasztaltabb ilyen téren?
Egy archoz illő szemüveg, új stílusú ruhàk sokat tudnak dobni az ember kinézetén. Pattanàsok eltűnése főleg
Szerintem tényleg jobban nézhetsz ki, mint előtte, de ha akarsz, küldhetsz képet
"Azért mondják, hogy helyes vagyok, hogy jobban érezzem magam?"
Veled előfordult már, hogy pusztán azért dicsértél valakit, hogy jobban érezze magát? Na ne röhögtess! Kamaszkorban az abszolút nem jellemző.
Naiv vagy, ha annyira jól nézne ki mindenki irigykedne és senki sem dícsérgetné, úgyhogy szerintem #7-es mondta ki a választ.
Szerintem ha azt mondjak többen is tuti az vagy. De ha küldessz képet én is mondhatok véleményt.
Amugy én is eléggé félénk vagyok a pasikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!