Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez megcsalás vagy nem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalás vagy nem?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam, aki kiakadt, mert úgy gondolja, hogy megcsalták.

Az osztálytársam júliusban randizott egy fiúval meg csókolóztak, stb. Július óta nem beszélt a fiúval, mert nem reagált a fiú az üzeneteire se. Nem volt szó arról, hogy járnak.

Az én tesóm is ismeri azt a fiút, mert egy iskolába járnak, meg haverok is. Ma mentünk haza tesómmal és az osztálytársammal, erre a bátyám megemlítette, hogy látta azt a fiút csókolózni a buszmegállóba egy másik lánnyal. Erre osztálytársam bepipult, mert megcsalták. De azt nem értem, hogy ha nem is voltak együtt, akkor hogy lenne megcsalás?

2020. szept. 7. 16:14
A kérdező szavazást indított:
Megcsalás.
Nem megcsalás.
53 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
De cuki! Ha nincs kapcsolat, nincs megcsalás sem.
2020. szept. 7. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Fiatalság bolondság .
2020. szept. 7. 16:41
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem ha csak egyszer csókolóztak, akkor nem megcsalás

egyrészt még nem volt párkapcsolatuk, ha csak egy csókról van szó, meg lehet, hogy a srác nem is akart vele csókolózni (főleg úgy, hogy utána nem válaszolt az üzeneteire)

2020. szept. 7. 21:26
 4/4 anonim válasza:
Auogy a fentiek említették, ha nincs kapcsolat akkor nincs megcsalás sem ;-)
2020. szept. 12. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!