Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már lassan egy éve volt, de nem tudok vele mit csinálni...(?)
Régebben kiírtam egy kérdést, mert nem tudtam mit kezdeni az érzésemmel, most meg egyre jobban előtör belőlem és lassan felemészt. Régebben sokkal nagyobb arcom volt és magabiztosabb is voltam, de ez az eset megváltoztatott. Most itt vagyok, kb 2 honapja kiírtam a kérdést, akkor utána egész jó volt, de most úgy érzem, rosszabb, mint eddig volt... Nem tudok mit kezdeni ezzel, attól félek, hogy depressziós leszek. A barátnőmnek meg nem akarom mondani, hogy még mindig ezen rágódok. Az a baj, hogy rengeteget estem vissza az 1 évvel ezelőtti énemhez képest. Nagyon kéne a segítségetek.
Itt a kérdés: https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..

Szerintem az nem kellene hogy bántson, hogy más tanította meg pókerezni, illetve hogy nem ment el aludni, hanem játszott.
Táborok, kirándulások ritkán vannak és persze az ilyen játékok jók tudnak lenni egy ekkora társaságban.
Az hogy akkor a barátnőd úgy érezte hogy a másik sráccal jobb akkor ott valami baj van a kapcsolatotokban.
Viszont... Ha már más felé kacsintkatott és azt mondta, hogy egy idegenebb srác társaságában jobban érzi magát, akkor egyszerűen jobb lenne ha nem folytatnátok a kapcsolatot, mert hosszú távon mérgez.
Ott a barátnődnek kellett volna kiállni magáért, a kapcsolatotokért, de hagyta hogy a srác elfordítsa a fejét.
Nem érdemel meg a lány.
Szerintem az lenne a legjobb ha szakítanátok és ezt idővel feltudnád dolgozni, hogy kibeszéled magadból.
Ha egy éve csak azt veszed észre hogy lefelé haladsz, akkor minél hamarabb véget kell vetned ennek és majd megtalálod azt, akivel boldog lehetsz és nem húz lefelé.
Itt most nem a szívednek kell döntenie, hanem az eszednek, hogy mi a helyes.
Ha ezt tovább húzod, akkor akár kialakulhatnak lelki problémák is.

Figyelj látszik hogy a barátnőd nem túl érett és téged sem becsül meg eléggé, te meg csak szenvedsz miatt. Bármilyen fájdalmas is és a helyedben szakítanék vele, túl tenném magam rajta bármennyi időbe is teljen és kész. Idővel találni fogsz sokkal jobbat, most még fiatal vagy és nagyon érzékeny
17/L

Yapp, szerintem is tedd lapátra. Ha ez téged tényleg ennyire bánt, még ennyi idő múlva is.. ez olyan mintha egy tüske lenne a szívedben ami folyamatosan szúr és fáj
Bocs a béna hasonlatert de nah
Ha elengeded könnyebb lesz.. ez így nem egészséges, haver.
Ne engedd hogy lehúzzon az ilyesmi, értem én hogy szar, de erősnek kell lenned. Ha erre így reagálsz, mi lesz ha ténylegesen megcsalnak és nem csak kavargatnak a hátad mögött?
Érzékenység,sérelmek, lelkizés.. ismerős szitu, de ne engedd hogy lehúzzon bárki is mert te jóval erősebb vagy ennél.
17/L
Ha kell lelkisegély keress meg;)

Nekem itt nagyon úgy tűnik, hogy az eset óta eltelt 10 hónap alatt nem tudtad megérteni, hogy a barátnőd valóban megbánta a dolgot és azóta sem csinált ilyet! Ha valóban jó a kapcsolatotok, meg tudjátok beszélni! Ez nem egy akkora egetrengető probléma, hogy szakítani kéne. Létezik megbocsátás is. Egy szakítás széttépi a szíved, és az övét is. Egyértelmű, hogy nem csalt meg, 10 hónapja semmit sem tett, szóval jobban tennéd ha megbeszélnéd vele és továbblépnél a dolgon, mert azzal csinálod ki a kapcsolatot, hogy folyton aggódsz és magadat emészted. De persze egy normális kapcsolatban ezt már rég meg kellett volna beszélni és továbblépni!! Szóval szedd össze magad és állj elé a dologgal!!
És írj nyugodtan, ha segítségre van szükséged!
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!