Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit lehet csinálni, ha teljese...

Mit lehet csinálni, ha teljesen kikészült az idegrendszerem? Lassan 1 éve állando aggodásban élek.

Figyelt kérdés

Már testi tünetei is vannak:

-állando szédülés

-étvagytalanság

-rossz kozérzet

-állando aggodás minden aproság miatt..pl. ha kell menni üzletbe akkor is.

-hirtelen elmelegedés

-halálfélelem

-ájulás érzés

-gyomorfájdalom

2019. jan. 31. 16:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Mi a probléma? Min odegeskedsz?

Ekőször is megszüntetem az okot! Ha nem tudom, akkor is megpróbálom azért a lehető legkisebbre redukálni az idegességem forrását. Sportolj, kapcsolodj ki.

Ha semmi nem válik be(mert van olyan), akkor SOS pszcihiáter, antidepresszáns, szorongás és

görcsoldók. Mellyel persze a problémát konkrétan nem oldod meg, de segít abban, hogy jobban kezeld és hamarabb túl legyél rajta. Hiszen ilyen súlyos helyzetben már önmagában a szorongás is akadályoz, ördögi kör.

2019. jan. 31. 16:33
 2/14 A kérdező kommentje:

Ördögi körbe keveredtem már..minden aprosság,jelentéktelen dolog miatt agoddom és idegeskedem..leginkább az miatt hogy rosszul leszek,el ájulok össze esek egy nap..sokszor olyan tüneteim vannak.

1 éve voltam orvosnál de csak gerincferdülésem van

2019. jan. 31. 16:39
 3/14 A kérdező kommentje:

Ha be veszek nyugtatot akkor elmulnak a tünetek és ebből gondolom hogy idegi alapuak a tünetek és nem szervi baj..

Máskülönben meg nem fáj sehol...

2019. jan. 31. 16:42
 4/14 anonim ***** válasza:
Háziorvosnál vagy kinél? Mert az lóf.asz. Ilyen tünetekkel területileg illetékes Pszcihiáter!!!!!!!
2019. jan. 31. 16:42
 5/14 A kérdező kommentje:
Háziorvosnál
2019. jan. 31. 16:44
 6/14 anonim ***** válasza:

Ez sokkal komolyabb, mint egy háziorvos dolog. Mennyi idős vagy? Fiatal vagy még?

Mitől készülhettél ki ennyire?

2019. jan. 31. 17:03
 7/14 A kérdező kommentje:
24/F
2019. jan. 31. 17:10
 8/14 anonim ***** válasza:
Akkor ez már inkább "sima" pszichológus.
2019. jan. 31. 17:24
 9/14 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék nyugtatokon élni..inkább valahogy sportal és vitaminokkal szeretném helyre hozni.

Amugy vannak olyan napok hogy jol vagyok és általaban saját magam generálom sokszor mikor tudom előre hogy na holnap ide kell menyek akkor már előre el gondolom hogy na ott megint sokan lesznek fogok szédülni meg elmelegedni és hogy valami bajom lesz..evvel van inkább a probléma

2019. jan. 31. 17:33
 10/14 anonim ***** válasza:

Ennek a pszichés betegségnek Generalizált szorongás a neve.

Ön magad hozod szorongásba. Jo lenne elmenned egy pszichiáterhez!

2019. jan. 31. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!