Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan van felháborodva a srác?
Figyelt kérdés
A sztori röviden. A nyáron megismertem egy srácot akivel kavartam egyszer kétszer a lényeg, hogy leszögeztük, hogy egyikünk se akar ebből komoly dolgot és így is váltunk el úgymond. Na most azt tudni kell, hogy az exem akivel ezután talalkoztam EGYSZER jóba van ezzel a sráccal mondhatni baratok. És most az lenne a kérdésem, hogy jogosan van e kiakadva rám ez a srác, hogy én mással találkoztam. Csak mert úgy kezeli mintha megcsaltam volna úgy, hogy nem is jártunk. Azóta már letörölt egy két helyről szóval egyértelműen haragszik.2020. aug. 17. 10:34
1/9 anonim válasza:
Ha vele vagy, ha nem, ilyen miatt nem kéne haragudnia.. mellékes, kiről van szó (kivéve ha nyomós oka van)
+Dolog hogy ténylegesen nem jártok, szóval oka sincs ilyenre
2/9 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel. Nem kellene haragudni, nem jártok, oka sincs.
3/9 anonim válasza:
Nem jártok, akkor miért csinálná ezt? Nem lehet, hogy ő esetleg többet akar és csak azért mondta, hogy nem szeretne komoly dolgot, hogy ne jöjjön gáz helyzetbe (mondjuk ha te vetetted fel ezt)?
4/9 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti ő volt az erősebbik ellenzője a kapcsolatnak mert hogy "neki nem való barátnő" miután meg most jól összevesztünk emiatt írta, hogy elgondolkozott rajta, hogy megpróbálná velem.. De így, hogy az exemmel voltam most már látni se akar meg, hogy ne keressem. De ha ezt korábban mondja talán nem fordult volna ez elő. Annyira nem értem komolyan mondom.Es akkor most én érzem magam szarul. Btw köszönöm a válaszokat!
2020. aug. 17. 11:16
5/9 anonim válasza:
Valószínűleg úgy érezte hogy nem elég jó neked. Mondjuk ha már haragszik rád, akkor lehet igaza is volt...
6/9 anonim válasza:
Nem tudta, hogy mit akar, és most már bánja, hogy hagyott elmenni + besértődött. Hagyd a fenébe, nem tud rendesen kommunikálni és még ő van megsértődve, hogy nem vagy gondolatolvasó.
7/9 anonim válasza:
Szerintem ő többet érez irántad és őt zavarja hogy mással találkozol valószínűleg nem érzi magát túl jónak hozzád vagy nincs önbizalma
8/9 anonim válasza:
1. Vagyok
Utólag:
Ami azt illeti ő volt az erősebbik ellenzője a kapcsolatnak mert hogy "neki nem való barátnő"
Ha nem való neki, akkor meg nem mindegy kivel mivel? Még jó hogy nem tiltaná meg ígyis, kivel találkozz meg kivel ne
9/9 anonim válasza:
Azt csinálsz amit akarsz. Az exednek semmi köze hozzá. Ha neki baja van az az ő problémája, nem a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!