Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok összejönnétek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok összejönnétek egy olyan fiúval aki szabadideje nagyrészét számítógépes játékokkal tölti?

Figyelt kérdés

Tehát munkanapokon/tanulónapokon olyan napi 8 órát,míg teljes szabadnapokon akár 12-14 órát is. Minimális szociális élettel,barátok nélkül.

De kettesben amíg találkoztok,nem ragaszkodna számítógépes játékokhoz.

2020. szept. 7. 11:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az nem változna sosem hogy szabadidőm egy részét játékkal töltöm, de nyilván ha lenne párom akkor nem az egészet, csak azért teszem hozzá ,mert sokan félreértették hogy párkapcsolatban is 12+ óra játék lenne akkor is ha lány ott van ami helytelen értelmezés.
2020. szept. 7. 17:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Alapjáraton nem zavar ha valaki játszik, én is szoktam néha lány létemre, de félnék attól, hogy ez a sok játék a kapcsolat megromlásához vezethet. Nem mondom hogy ez minden esetben igaz, és minden elismerés a tied, hogyha tényleg el tudod engedni azért a játékokat, hogy a barátnőd ne érezze elhanyagolva magát, csupán a legtöbb esetben ez szokott lenni a vége.
2020. szept. 7. 19:07
 13/17 anonim ***** válasza:
81%
Egy ilyen kapcsolatban megkell találni az arany közép utat. Minden felfogás kérdése. 10es voltam
2020. szept. 7. 19:10
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

És hogyha a párod azt szeretné, hogy menj vele és a barátaival vagy a családjával akármilyen programra? Az bele férne?

Vagy hogyha a lány elfogadja, hogy szeretsz gépezni, de ő meg ugyanannyira szeret mindenféle programra járni, ahol nem piálásra kell gondolni, akkor meg tudnátok oldani? :)

2020. szept. 7. 21:02
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy kérdező? Mert azért nem mindegy, hogy 13 vagy 20 :D
2020. szept. 7. 21:03
 16/17 anonim ***** válasza:
14-es vagyok, beszélhetünk privátban is ha gondolod :)
2020. szept. 7. 21:04
 17/17 anonim válasza:
43%
Szia, en ugyanolyan vagyok mint az a fiu akit leirtal, az utobbi 5 evben 4 evet voltam kapcsolatban. (Nem egy kapcsolatban) A jatek egyaltalan nem befolyasolja a talalkozasokat, aki ennyit jatszik nem azert teszi mert fuggo, hanem mert nincs mas tennivaloja, itt tudja talan megvalositani onmagat, itt erzi jol magat, viszont ettol fuggetlenul nem azt jelenti h nem tudna megvalni tole, aki igazan jatekfuggo az kapcsolatra se lenne nyitott mivel annyira a sajat alomvilagaban elne (tapasztalatbol mondom). Ha mar csak toled fugg h kapcsolat legyen ebbol az egeszbol akkor helyedbe belecsapnek, semmi akadalya egy tokeletes kapcsolatnak, a fiu az osszes idejet atfogja csoportositani rad, sot ha teljesen beled van bukva akkor tudat alatt felfog hagyni a jatekkal. :)
2020. szept. 8. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!