Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek közeledni próbál vagy tényleg csak tanulni akar? Mit válaszoljak?
Megpróbálom rövidre fogni. Én picit szorongok ha emberekkel kell beszélni és nem nagyok tudom kivenni hogy mit akarnak.
.
Szóval amikor az iskola bevolt zárva a vírus miatt volt ez a szám ami állandóan hívogatott. Valamikor felvettem, egy srác volt aki állítólag valamelyik órán velem van és házit akart. Kedves volt de semmi extra. Akkor mondta hogy ki de nem nagyon sikerült beazonosítanom mert nem is nagyon figyeltem. 2 hónapig semmi utána megint elkezdett hivogatni de ugye állandóan éjfélkor meg hajnali háromkor hívott, amikor úgyse veszem fel senkinek akkor sem ha ébren vagyok. Pár hét szünet és most rám ír hogy szép a profilképem, mit csinálok és utána kérdezi hogy szeretnék-e vele találkozni hogy tanuljunk és ilyen emojit is írt hozzá hogy: ^o^
Erre még nem válaszoltam.
.
Én ezt nem tudom hova rakni. Én szivesen tanulnék am akárkivel de ez nekem bűzlik mert én nem vagyok jó tanuló. Mivel az iskolába 1 barátnőm van és rajta kívul nem is beszélek senkivel, ki van zárva hogy ne emlékeznék arra hogy ismertem valami srácot innen. És ezek után fura lenne odaírni hogy "bocsi ki is vagy te??" mert nem szeretném megbántani ugye.
Szóval emiatt érzem úgy hogy ez inkább valami közeledés próbálkozás de simán lehet hogy túl sokat képzelek bele. Szerintetek?
(Mielot valaki kérdezné, a számomat valószínűleg az évfolyam csoportból szerezte meg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!