Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teltebb duci lányok mér széhyellitek hogy ilyenek vagytok? Többi lent.
Figyelt kérdés
akáhányny duci testes csajjal beszéltem szégyelte hogy olyan amilyen pedig szerintem nagyon is vonzóak az ilyen csajok.
19f
2020. aug. 28. 17:08
1/4 anonim 

válasza:

Mert a társadalom eléggé le tudja nézni a teltebb nőket. Ha megnézel egy magazint, a legtöbb nő vékony és lapos. Ràadàsul kisgyerekek sokszor cikizik egymàst a súlyukkal. Ez meg megmarad az emberben
2/4 anonim 

válasza:

#1-es elmondta a lényeget. Én mondjuk annyira nem szégyellem magam, mert nem nézek ki annyinak amennyi valójában vagyok. De valóban, kicsi koromban sokat bántottak miatta, általános felső tagozatban és középsuliban is, ami azért akkor is rosszul esik, ha alapból nem érdekel a véleményük.
3/4 anonim 

válasza:

Engem is amióta az eszemet tudom lenéznek miatta, bántanak. És igen, sokszor mondják, hogy el kell engedni, és az ilyen emberrel nem érdemes foglalkozni, de azért elég nehéz, ha az emberek 70%a csak ez alapján ítél meg. Egyszer egy "barátságom"-nak is az lett a vége, hogy azt mondta nekem a másik, hogy nem tesz jót a népszerűségének ha egy ilyen kövér lánnyal lóg mint én, úgyhogy vagy lefogyok, vagy akkor a barátságnak annyi. És ez csak egy példa azok közül amiket az ember kap emiatt. És sajnos ez megragad, nem lehet csak úgy elfelejteni
4/4 anonim 

válasza:

Átérzem az előttem szólók szavait, és igen nagy igazság van abban, hogy kisebb korban az atrocitás ilyen nyomokat hagy.. (mármint ez a saját példám) Akkor nagyon kegyetlennek éreztem azokat szavakat, pedig én sosem voltam olyan durván duci, hanem a sok deszkatestű osztálytársam(bocsánat a kifejezésért de így tudom nevén nevezni😅) mellett más voltam, a gyerekek meg olyanok hogy kiszúrják ha valaki más. Én aztán idővel elkezdtem sportolni, szép formám lett de el kell mondanom hogy még mindig teltkarcsú alkat vagyok és nem bánom. Sok udvarlóm akad, mert idővel megtanultam megszeretni magam, de hatalmas utat jártam be, mert a föld alól szedtem ki az önbecsülésem. Bár ugyanúgy megmaradt a szégyenlősségem de az nem azért van mert nem lennék magammal rendben :) csak azért haragszom hogy mennyi idő telt el azzal, hogy más beszólásai miatt szomorkodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!