Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molett vagyok. Ez mennyire hátrány?
Van rajtam nem is kevés felesleg. Ez nem azt jelenti hogy nem szeretek mozogni és állandóan csak eszek.
Szeretek sportolni, heti ötször biztos hogy mozgok valamit (futás biciklizés, otthoni tornák, nyáron még úszni is el szoktam menni). De enni is szeretek és ez jobban meglátszódik. Nem hanyagolom el a külsőm, ápolt vagyok, jól öltözködöm és az arcom sem vállalhatatlan. Hiába vagyok igényes, a túlsúlyom nagyon nagy hátrány?
Ez mindenkinél változó, de aki szereti azok általában csak futó kalandra keresnek ilyen hölgyeket.
Én személy szerint nem vagyok oda ehhez a testalkatért ahogy a többség sem.
De ez ne befolyásolja az életed, így is lehetsz szerencsés, és megtalálhatod a párod! :D
Szia kedves Kérdező!
Ez nem probléma, csak meg kell találni azt a "célközönséget", akiknek ez tetszik. Én pl. ilyen férfi vagyok. Magamra adok, nem vagyok kövér, sportolni igyekszek (mondjuk most kicsit kihagytam, de folyamatban). És a telt, molett nőket szeretem. Nem baj, ha jelentős túlsúllyal bír egy lány, az a lényeg hogy legyen alakja, ne úgy nézzen ki mint Jabba. :D
Ha ez a válasz megnyerte tetszésed, akkor szívesen beszélgetnék privátban is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!