Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kismellű csajok mér zavar titeket hogy pici a cicitek mér érzitek kellemetlennek?
Figyelt kérdés
nem értem mér pedi szerintem nincs vele semmi baj sőt mi több van hogy jobb is mint az emlők2020. aug. 27. 22:28
1/18 Kovács Dorisz 

válasza:

Mert mindenki azt szeretné, ha nagy lenne. Mert a fiúk azt szeretik.
2/18 anonim 

válasza:

Ez nem feltétlen igaz 1-es.
17/F
3/18 anonim 

válasza:

Szerintem azért érzik kellemetlennek, mert így kislányosnak érzik magukat, vagy mert félnek, hogy így nem fognak kelleni senkinek, esetleg mert csúfolják őket emiatt a suliban, vagy bárhol. De ezt remélhetőleg felnőtt korukban már kinövik, sajnos sok tini szenved testképzavarban, fiúk is.
4/18 anonim 

válasza:

#1 Kérlek szépen ne általánosíts!
5/18 anonim 

válasza:

Mert ATLANTÁBAN ha a srácok megjegyzik egy csajra hogy jól néz ki nem épp a kismellu/kisfeneku csajokra szoktak mondani. Persze akinek nem inge ne vegye és közé lehet ennek ahhoz is hogy a médiában fel van nyatitva ez is ezáltal a megfelelési kényszer is elojon.
6/18 anonim 

válasza:

Hát amikor a strandon azt látod hogy a 10 éves kiscsajoknak nagyobb a melle mint neked,eléggé elszomorító tud lenni 😂😂 18/L
7/18 anonim 

válasza:

Nem mindenkit zavar. Én mit meg nem adnék, ha újra kis melleim lehetnének.
8/18 anonim 

válasza:

Mert ha az instát pörgeted és a youtubet nézed, ott rengeteg a nagymellű (igaz a legtöbb mű)nő. Elhitetik a tinikkel, hogy csak az lehet vonzó. Pedig nem. Az összkép fontos szerintem.
Sokkal hitelesebb egy kisebb mell, mint két természetellenes lufi pl.
9/18 anonim válasza:
En a kisebb mellűek közé tartozom, 75B melltartót hordok. Néha örülnék ha nagyobb lenne, valahogy nőiesebbnek tűnik. Máskor meg úgy érzem zavarna, ha nagyobb lenne, mert a nagy melleket jobban megbamuljak, és az feszelyezne.
10/18 anonim 

válasza:

Én még sosem hallottam olyat, hogy "Nézd, de jó lapos csaj!".
De olyat lehet hallani, hogy: "Á, nincs semmi melle!".
Persze, hogy kellemetlen ezt hallani! Főleg, hogy ebben a korban a srácoknál a jó csaj = nagymellű csaj. És azt érzik, hogy örökre egyedül maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!