Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés lányokkal kapcsolatban lenni?
Szerintem ez egy picit emberre és kapcsolatra/barátságra válogatja. Nem hinném, hogy mindenki ugyan úgy fog beszámolni erről a dologról. Én 4 embert tartok a legjobb barátomnak, de különbözőek, szóval picit nehéz beszámolni erről a dologról, amit kérdeztél. Általánosságban azt mondanám, hogy lányokkal fiatal koruk ellenére is el tudsz beszélgetni komolyabb, érzelmesebb, lelkizős dolgokról, míg srácokkal én nehezen találtam meg a hangsúlyt, amíg ilyen huszon alatti társaságokkal voltam - itt is van kivétel, hangsúlyoznám. Ilyen 20 fölött a srácokkal is el lehet ilyenekről, de sokszor még mindig felszínesebbnek érzem, mint a lányokkal. Ehhez is megkell találni az embert, mert nem mindenki szereti ezt a témát. Ellenben viszont a srácokkal /személy szerint/ jobban el tudom engedni magamat. Mindegy mit mondok nekik részegen vagy józanul poénból, nem sértődnek meg, csak visszavágnak. Nyilván van egy határ a lazaságban, de velük ez jobban kitolható, vagy legalább az én baráti körömben ez a jellemző.
Amúgy 2 fiú és 2 lány legjobb barátom van, akikkel közel mindent meg tudok beszélni, de még is más-más a kapcsolatom mindegyikükkel. Csak hogy egyszerűsítsek, és meséljek kicsit mélyebbre ásva a személyes tapasztalatról: a két lány legyen Y1 és Y2.
Y1 2 éve legjobb barátom, vele nagyon könnyű a lelkizés oda-vissza is, a mélyebb témákban abszolút jó tanácsadó és hallgatóság. Viszont a szórakozás, bulizás vele picit nehezebb. Érzékeny bizonyos poénokra, nem mindegy mit mond neki az ember, és, hogy hogyan mondja. Picit hisztisebb ilyen téren, vele annyira nem szeretem elengedni magamat bulikban ha iszunk pl.
Y1 kicsit több, mint másfél éve legjobb barátom. Vele sem kifejezetten nehéz a lelkizés, de annyira mélyen nem szoktuk kitárgyalni a dolgokat, kicsit felszínesebb. Neki kell egyfajta hangulat ehhez, vagy nem is tudom. Ő nem mindig vevő a nagyon komoly témákra, inkább a csapatós/lazulós/bulizós dolgokra vevő, ahol szórakozáson van a hangsúly. Ellenben az ő fejéhez vághatsz mindent, mert érteni fogja a benne rejlő poént, és visszaszól valami még jobbat neked. Egyszerűen lazább.
És látod, hiába legjobb barátom mind a két lány, picit még is más a kapcsolatom velük. Emberre válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!