Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez felér egy csókolózással?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez felér egy csókolózással?

Figyelt kérdés

Ha az egyik fiú barátom (aki titokban tetszik) iszik egy üvegből/flakonból, és utána (amikor már nem látja persze), én az üveg száját megnyalom és a számmal is hozzáérek, tehát konkrétan úgy teszek mintha az üveg szája az ő szája lenne, és azzal "csókolózok" meg nyaldosom.

Tudom, hogy ez nem csókolózás, de felér azzal? Hisz az üveg száját ő is bekapja amikor iszik belőle, a nyála még ott lehet rajta, és a nyelves csóknál is úgymond bele megy a másik nyála is a szádba.

Nem kamu kérdés. Szóval csak normálisan lécci.

2020. aug. 26. 11:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
96%

Te most kiakarod provokálni a veszekedést?

Senki nem szólt be azért mert más vagy. De ha kiprovokálod befognak. És akkor örülhetsz és veszekedhetsz kedvedre.

2020. aug. 26. 19:41
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

már bocsi kicsi lány, de nem, ennyire reménytelenül és hisztériásan szerintem legtöbben nem voltunk beleesve senkibe sem, annyi általában azért marad az ember józan eszéből legvadabb kiskamaszkorában is...

amúgy a múlt hétvégén elmentem barátokkal meg azoknak a párjaival inni, és még a kajájukba is beleettem, mert kleptomániás vagyok ha sültkrumplit látok, akkor az mi volt? gruppen?

2020. aug. 27. 23:42
 23/25 anonim válasza:
72%
én is ezt tettem anno a mostani barátnőmmel aztán pár hétre rá összejöttünk és köze nincs a 2-nek(pls upvote-old a választ h szintet lephessek)
2020. aug. 29. 23:01
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy először azt írtad, hogy fiú, aztán meg, hogy lány... Na most akkor melyik?
2020. aug. 29. 23:36
 25/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, lány. Csak már volt olyan, hogy kiírtam egy hülye kérdést + még azt is elmondtam, hogy lányról van szó, erre volt aki beszólt. Ezért gondoltam inkább fiút írok.
2020. aug. 30. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!