Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez felér egy csókolózással?
Ha az egyik fiú barátom (aki titokban tetszik) iszik egy üvegből/flakonból, és utána (amikor már nem látja persze), én az üveg száját megnyalom és a számmal is hozzáérek, tehát konkrétan úgy teszek mintha az üveg szája az ő szája lenne, és azzal "csókolózok" meg nyaldosom.
Tudom, hogy ez nem csókolózás, de felér azzal? Hisz az üveg száját ő is bekapja amikor iszik belőle, a nyála még ott lehet rajta, és a nyelves csóknál is úgymond bele megy a másik nyála is a szádba.
Nem kamu kérdés. Szóval csak normálisan lécci.
he? nem működik a google search, hogy lecsekkold a "csokolózás" fogalmát?
nem, nem ér fel csókolózással. ennyi erővel azt is csinálhatnánk, hogy megnyalom a tenyerem, pacsizunk, te is megnyalod a tenyeredet és kész is, megvan az első csók...
Köszi a válaszokat! Persze tudom, hogy nem ugyanaz mint a csókolózás.
Nem mondhatom meg neki, hogy tetszik, mert már évek óta barátok vagyunk. Ennek könnyen vége lehetne, ha kitálalnék neki.
Azt hittem ezt nem kell külön leírnom, de a kérdésemben is megemlítettem, hogy TUDOM, hogy nem csókolózás, és nem ugyan az, csak felér-e azzal?
Ez volt a kérdésem, egy szóval sem mondtam, hogy az csókolózásnak számít-e, csak annyit kérdeztem, hogy van-e bármi közé hozzá? És erre megkaptam a válaszomat, az első 4 normális választ nagyon köszönöm!
És semmi szükségem arra, hogy nekem essetek. Azért kérdeztem, mert csókolózni soha nem fogok vele, szóval csak ezen az úton, érintkezhet a szám valamivel amivel az ő szája előtte.
De elmondom nektek (csak, hogy mégtöbb okotok legyen nekem esni), lány vagyok, és ő is lány. Szóval most már még 1 okotok van beszólogatni, kedvetekre leszbizhettek is ha jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!