Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez felér egy csókolózással?
Ha az egyik fiú barátom (aki titokban tetszik) iszik egy üvegből/flakonból, és utána (amikor már nem látja persze), én az üveg száját megnyalom és a számmal is hozzáérek, tehát konkrétan úgy teszek mintha az üveg szája az ő szája lenne, és azzal "csókolózok" meg nyaldosom.
Tudom, hogy ez nem csókolózás, de felér azzal? Hisz az üveg száját ő is bekapja amikor iszik belőle, a nyála még ott lehet rajta, és a nyelves csóknál is úgymond bele megy a másik nyála is a szádba.
Nem kamu kérdés. Szóval csak normálisan lécci.
10-es, és baj, hogy mégegyszer elmondtam, hogy lány vagyok? Ezzel jeleztem azt nektek, hogy (amint tudtátok) lány vagyok, de ő is az. Ez csak egy végleges megerősítés volt.
11-es, ja köszcsi a jó tanácsot! Mintha az olyan könnyű lenne...🤦♀️
Én csak azt nem értem, hogy miért van fenntartva ez az oldal? Nem az az oldal szövege, hogy "Amit eddig nem mertél azt itt megkérdezheted". Ebbe a hülyeség is benne van, ha valakinek egy hülyeség jut eszébe azt is megkérdezheti a moderátorok szerint.
Tuti, hogy a ti életetekben sincs rendben valami, ha másokkal gonoszkodni jöttök fel ide. Vagy ti alapból ilyen gonoszak vagytok?
Ti sosem voltatok még viszonzatlanul szerelmesek, amikor már annak is örültetek, ha véletlen hozzá ér a kezetekhez a kiszemelt? Én voltam, és most is ez van. El vagyok keseredve, mert ő sosem fog engem szeretni, és nagyon fel voltam dobva, hogy legalább utána ihatok egy üvegből, de ti nekem estetek, úgy, hogy én nem is mondtam semmi rosszat. Attól még mert hülyét kérdezek, normálisan is lehet válaszolni ahogy az első 4. Ez nem ok arra, hogy bunkók legyetek velem.
A nemeket csak azért írtam, mert kaptam már sok bántást amiatt, hogy melyik nemhez vonzódom. És a válaszok láttán (hogy mindenki leoltott), gondoltam azt is elmondom, hogy még több okotok legyen beszólni, ha már az emberek többsége ezen az oldalon ehhez ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!