Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért azok az emberek a legválogatósabbak párkapcsolat terén, akiknek nem is nagyon lenne rá lehetőségük?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm (barátnőnek nem mondanám, valahol a kettő között), aki tiszta álomvilágban él, és olyan lehetetlen elvárásai vannak pasik terén, hogy csak lesek. Például mindig az ilyen tipikus mostani lányokkedvence fiúkra csorgatja a nyálát, hogy neki ilyen pasi kell, ezeket tudja elképzelni maga mellé. Aztán olyanokat mond, hogy nála kizáró ok, ha a kiszemeltnek és neki ugyanaz a horoszkópja. Természetesen mondanom sem kell, hogy ő messze nem ilyen tökéletes, belülről igen sok mindenben kéne javítania (nagyon gyerekes, bár az már ebből kiderülhetett, ha valami nem úgy történik, ahogy ő akarja, akkor megharagszik, ha valaki nem azt mondja neki, amit hallani akar, szintén), külsőre sem a legszebb (mondjuk mindenki mást tart szépnek), és nagyon ezt az "így fogadjon el mindenki, ahogy vagyok" elvet vallja. Nem is próbálkozik nála szinte senki, aki mégis, azt pedig bunkón elhajtja, aztán panaszkodik nekem, hogy ez mit képzel, meg hát nála tuti nincs esélye, hogy néz már ki. De nem ő az egyetlen, több ilyet is tudok, aki úgy válogat, hogy lehetősége sincs. Az ilyenek miért gondolják, hogy majd az ölükbe hullik egy tökéletes pasi?2020. aug. 21. 13:18
1/5 anonim válasza:
Esetleg nem százas, mivel vannak olyan csúnya lányok akik fel sem fogják, hogy ők csúnyák. Ez nem magabiztosság, sőt nem normális dolog, hogy valaki többnek vagy kevesebbnek lássa magát mint amilyen.
De te ismered, én személy szerint furcsállom a nagyonmagabiztos személyeket akiknek nem lenne okuk rá...
Elvárása mindenkinek lehet, csak utána jön a pofon az a baj.
2/5 anonim válasza:
Ezt csak a kislányok csinálják, írtad hogy gyerekes, majd kinövi. Nem írtad a korát, de van aki 16-17 évesen is ilyen, aztán majd megkomolyodik.
3/5 anonim válasza:
Majd ha évek után se jön a hercege, akit elképzelt magának és jönnek a pofonok, amikor őt pattintják le csúnyán, talán több esze lesz. Addig marad az álomvilág, amiket instán lát.
4/5 anonim válasza:
Majd az élettől kap egy nagy pofont. Nyilván nem most mert arra is meg kell érni, addig meg ahogy előttem is írták marad az álomvilágban.
5/5 A kérdező kommentje:
18 éves egyébként, és én is annyi vagyok, hát úgy látszik, ilyen szempontból én értem meg hamarabb
2020. aug. 21. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!