Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
A lényeg az hogy van egy lány az életemben akivel már 3 éve járok de most összevesztünk letiltott messengeren is most össze vagyok törve sok lánynak kellek de nekem csak ő kell mert ő az első szerelmem és nem akarom elengedni de most nem tudom hogyan tovább azt mondta hogy már nem érdeklem egész nap csak sírok nem tudom elengedni kezdek beleőrülni nem tudok vele beszélni sem próbáltam ráírni egy másikból de ott is le tiltott szerintetek hogyan tovább? 16f2020. aug. 19. 15:45
1/5 anonim válasza:
Az a baj, hogy ha ő már nem érez, akkor nem tudsg mit tenni. Az ember változik, 16 vagy bőven lesz lány...
Ha nagyon szereted, akkor esetleg azt tudod, hogy veszel egy csokit meg rózsát (vagy hát amit szeret) és elmész oda ahol lakik és szerelmet vallasz meg elnézést kérsz
2/5 A kérdező kommentje:
1. az a baj hogy nem tudom hol lakik mert elköltöztek csak azt tudom hogy közel laknak hozzánk de megkérdezem az ismerőseit hátha segítenek
2020. aug. 19. 15:58
3/5 A kérdező kommentje:
ráírtam pár ismerősére látták de vissza se írnak szerintem ők is haragszanak már tényleg nem tudom hogy mit csináljak
2020. aug. 19. 16:58
4/5 anonim válasza:
Min vesztetek össze? 3 éve jártok és nem tudod hol lakik/nem mondta el hova költöztek? Valami nagyon sántít a sztoriban.
Bárhogy is, hagyd békén és tereld másra a figyelmed. Ha akar békülni, akkor megkeres, semmit nem érsz azzal ha nyomod magad rá. Az ismerőseire írni meg elég ijesztő, vegyél vissza és próbálj lenyugodni.
5/5 anonim válasza:
Ha még aktuális szerintem is próbálj meg továbblépni, de ha mégsem akkor valami nagyon ronantikusat találj ki, valami filmbeillőt. Rózsák meg minden . Ha velem szakítanának én a szívszorító szakítós zenéktől elolvadnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!