Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek baj, ha egy lány nem sportol és emiatt van is rajta egy kis felesleg?
Figyelt kérdés
2020. aug. 19. 21:29
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem baj, valljuk be azért elég sok fiú válogatós, pedig aztán nem nagyon van mire. Szerinten a felesleg nem előny de nem is hatrány, akinel meg az azt úgyis hagyni kell.
Nekem pl nincs bajom a husis lányokkal, ők is gyönyörűek.
4/9 anonim válasza:
A cicire is ment akkor nem annyira.
5/9 anonim válasza:
Hát kep nelkul nemtudom megmondani.
Nekem nem lenne baj, ha igy is szep formas...
6/9 anonim válasza:
Egyet értek az előzővel, ha küldenél képet akkor jobban átlátnánk a dolgokat. Persze csak ha akarsz.
7/9 A kérdező kommentje:
Úgy általánosságban kérdeztem, nem rólam van szó. Csak a környezetemben mindenhol azt látom, hogy aki csak egy kicsit is teltebb és nem tesz ellene, az nem talál magának párt, nem érdeklődnek iránta fiúk, ezért kérdeztem, hogy ez ekkora hátrány-e.
2020. aug. 19. 23:08
8/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem hátrány, bizonyos nőknél még jól is áll. (Úszógumi azért ne legyen)
9/9 anonim válasza:
Saját véleményem szerint egy lány sem lehet tökéletes mindenkiben vannak hibák testileg. Még az infulenszerekben is hiába adják a tökéletest. Én egy 17 éves lány vagyok és hát teltebb vagyok én is inkább combra a hasamon van egy kicsi felesleg. Igen én próbálok ellene tenni. Csak rengeteg teltebb lány úgy érzi hogy minek kellene el kell őket fogadni vagy valami ilyesmi honnan veszed hogy ők nem próbálkoznak? Lehet hogy valaki évekig probálkozik cska betegség miatt nem megy neki és valjuk be rengeteg plus size lány van aki modellkedik és hát kur*a jól néznek ki. Csak Magyaroszág lenéző :"D rengeteg plus size lány el menne küldöldre itt mondjuk gondoljunk New Yorkra vagy valami ilyesmire akár még modell is lehetne belőlük. Nincsenek hozzá szokva ha valaki nem olyan mint a másik. Nem értem minek várjátok el hogy mindenki vékony legyen, és igen vannak szép vékony lányok is. És nekem nagyon sok esetem volt amikor csak annyit mondtak hogy: "szép az arcod kár hogy a tested nem" és akkor ott hagytak. Mindenki gondoljon bele a másik helyzetébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!