Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-lányok, ennyi felesleg zavaró lenne ismerkedésnél? (kép lent)
tudom, elég előnytelenek a szögek és a beállítás is, de a feleslegesre szerettem volna vinni a hangsúlyt, amire a kérdésem is irányul - ennyi felesleg zavaró az ismerkedésnél?:o
már több hónapja fogyókúrázom és edzem is mellette, mindjárt indulok is egy kis itthoni tornát csinálni:D
168/65 vagyok a cél valahogy 60-58 körül van:')
Köszönöm előre is a válaszaitokat^^
Nekem nem, mert a humorérzék hiánya sokkal jobban zavarna.
Meg aztán az első osztály mindig párnázott. De én már családos nő vagyok és a férjem husisabb, de imádom, szóval sok sikert, csak a buta lányok döntenek külső alapján! :)
Hehe, én is lány vagyok, habár megértem, ha a kép alapján nem egyértelmű-ezzel a lejjebb tolt nadraggal nekem is hamarabb jutna egy fiú az eszembe:'D
Köszönöm a válaszod^^
Szerintem nincs ezzel semmi probléma, ez még messze van a beteges kategóriától. Engem egyáltalán nem zavarna. De ahogy az első írja, a személyiség valóban többet nyom a latba. :)
19f
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld pacsi:D
#6, ez a célom;)
Kerestem egy normálisabb képet, azért ruhában jobb a helyzet^^'
Na látod, ennyi. Ruhában semmi nem látszik.
Aki meg lát meztelenül, annak meg úgyis úgy vagy tökéletes, ahogy vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!