Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk-lányok, ennyi felesleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk-lányok, ennyi felesleg zavaró lenne ismerkedésnél? (kép lent)

Figyelt kérdés

tudom, elég előnytelenek a szögek és a beállítás is, de a feleslegesre szerettem volna vinni a hangsúlyt, amire a kérdésem is irányul - ennyi felesleg zavaró az ismerkedésnél?:o

már több hónapja fogyókúrázom és edzem is mellette, mindjárt indulok is egy kis itthoni tornát csinálni:D

[link]

[link]

168/65 vagyok a cél valahogy 60-58 körül van:')

Köszönöm előre is a válaszaitokat^^

2019. júl. 29. 16:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
42%

Nekem nem, mert a humorérzék hiánya sokkal jobban zavarna.

Meg aztán az első osztály mindig párnázott. De én már családos nő vagyok és a férjem husisabb, de imádom, szóval sok sikert, csak a buta lányok döntenek külső alapján! :)

2019. júl. 29. 16:58
 2/21 A kérdező kommentje:

Hehe, én is lány vagyok, habár megértem, ha a kép alapján nem egyértelmű-ezzel a lejjebb tolt nadraggal nekem is hamarabb jutna egy fiú az eszembe:'D

Köszönöm a válaszod^^

2019. júl. 29. 17:00
 3/21 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem nincs ezzel semmi probléma, ez még messze van a beteges kategóriától. Engem egyáltalán nem zavarna. De ahogy az első írja, a személyiség valóban többet nyom a latba. :)

19f

2019. júl. 29. 17:06
 4/21 anonim ***** válasza:
66%
Husisabb fiúk jobban tetszenek, ha erre irányul a kérdés. De nyugodtan sportolj. Nálam plussz pont.
2019. júl. 29. 17:12
 5/21 anonim ***** válasza:
20%
Teljesen jó, ruha alatt meg nem is látszik. :) nekem bejössz. :) 24f
2019. júl. 29. 17:28
 6/21 anonim ***** válasza:
35%
A pociból le kéne dobni egy keveset. De bőven nem a zsírdisznó kategória :)
2019. júl. 29. 17:40
 7/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld pacsi:D

#6, ez a célom;)

Kerestem egy normálisabb képet, azért ruhában jobb a helyzet^^'

[link]

2019. júl. 29. 17:47
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavarna kovezzetek meg, sok sikert a fogyashoz egesszegesebb is, meg onbizalmad is tobb lesz.
2019. júl. 29. 17:53
 9/21 anonim ***** válasza:
65%

Na látod, ennyi. Ruhában semmi nem látszik.

Aki meg lát meztelenül, annak meg úgyis úgy vagy tökéletes, ahogy vagy. :)

2019. júl. 29. 18:27
 10/21 anonim ***** válasza:
79%
Nem semmi, mintha nem is ugyanaz az ember lenne a két képen :o Ruhában bomba alakod van :o ;)
2019. júl. 29. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!