Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk-lányok, ennyi felesleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk-lányok, ennyi felesleg zavaró lenne ismerkedésnél? (kép lent)

Figyelt kérdés

tudom, elég előnytelenek a szögek és a beállítás is, de a feleslegesre szerettem volna vinni a hangsúlyt, amire a kérdésem is irányul - ennyi felesleg zavaró az ismerkedésnél?:o

már több hónapja fogyókúrázom és edzem is mellette, mindjárt indulok is egy kis itthoni tornát csinálni:D

[link]

[link]

168/65 vagyok a cél valahogy 60-58 körül van:')

Köszönöm előre is a válaszaitokat^^

2019. júl. 29. 16:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%
Nekem az olyan lányok jönnek be, akik foglalkoznak a saját testükkel, nekem az hatalmas pozitívum, hogy próbálsz diétázni és edzeni :)
2019. júl. 29. 19:02
 12/21 anonim ***** válasza:
62%
De furcsa hogy szinte ugyanolyan alakom van, de 163 cm vagyok csak és nehezebb mint te:D
2019. júl. 29. 21:05
 13/21 anonim ***** válasza:
66%
Nekem kicsit zavarna hogy ekkora pocakod van, de ha le fogsz fogyni és bomba alakod lesz, akkor már bejonne tuti...
2019. júl. 29. 21:16
 14/21 anonim ***** válasza:
59%
Álmodban vagy te 65 kiló 😀😀😀😀😀
2019. júl. 30. 06:39
 15/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, valahogy ilyen arányban számítottam a vélemények minőségére:)

Utolsó,pedig annyi vagyok:) nem vagyok egy 180 centis égimeszelő, hogy annyira szürreális legyen a szám;)

2019. júl. 30. 09:53
 16/21 anonim ***** válasza:
19%
Jó lesz az minimum 75-nek muci, akkora a beled, mint egy hordó. :D
2019. júl. 30. 11:13
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

#16 hogy te mekkora tapló vagy...

Kérdező: szerintem jól nézel ki. Szerintem egyáltalán nem lenne zavaró. Akit meg ez megijeszt, az nem js hozzád való akkor.

2019. aug. 1. 01:09
 18/21 anonim ***** válasza:
50%
Csak őszinte. :D :D 65 kiló... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2019. aug. 1. 10:15
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, aki azt mondja, hogy "így vagy szép és ne foglalkozz vele" az le van pontozva 😂
2019. aug. 2. 11:02
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

#19 Ez már csak így megy. Sajnos túl sok manapság az olyan ember, aki képtelen elfogadni hogy minden ember más, mind lelkileg, mind személyiségileg, mind külsőleg. A különbségek tesznek minket széppé, egyedivé. Manapság az elvárások irreálisra kezdenek nőni, hisz a közösségi médiában (pl. Face, Insta stb) csak a vékony, magát tökéletesnek mutató lányért, illetve a kigyúrt testű fiúért rajonganak több százan, vagy ezren. Rengeteg fiatal úgy érzi, hogy ő nem ilyen tökéletes, és hogy sose lehet olyan mint ők. Önbizalomhiányossá válnak, megutálják a testüket, majd magukat is. Ezt a korral talàn kinövik, de sajnos vannak olyanok, akik nem. Szerintem pont attól lesz minden ember szép, és különleges hogy senki sem egyforma. Nem kell minden lánynak bombanőnek lennie. Nem kell minden fiúnak kigyúrt, gazdag pasinak lennie. Nem kell tökéletesnek lenned ahhoz, hogy más szemében azzá válj.

Aki itt lepontozza a "te így vagy szép" típusú válaszokat, az nem ért egyet velük, és ezzel nincs is baj. Neki nem tetszik a lány, vagy nem ilyen elfogadó. Mert igen, vannak olyan emberek, akik szerint a kérdező lány egy "dagadt g*ci". Megint mások szerint meg "milyen kívánatos". Ahány ember, annyi vélemény.

2019. aug. 2. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!