Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
T i elengednétek a barátnőtöket egy Discoba a barátnőjével?
Én:16F
Barátnőm:16L
Nagyon naivak vagytok XDD
Barátnője ott lesz... aha és akkor mi van?
Most ez komoly amúgy?
Nem, ezek nők voltak.
Engem is ők pontoztak le :D
És akkor milyenek ezek a férfiak stb.. xD reális
Nem veszem sértésnek, fiatal voltam, szeretetre, élményekre kiéhezett és tapasztalatlan. Nem vagyok rá büszke, nem hangoztatom, de nem is tagadom le. Pont azt akartam írni vele, amit te is, ha valaki nem veszi komolyan a kapcsolatot, nem nőtt fel hozzá szellemileg/lelkileg, akkor tök mindegy, hogy kísérgetik-e.
Még annyit hozzáteszek a saját sztorimhoz, hogy az a "kísértés" majdnem 10 éven át volt időről időre jelen az életemben, nem egyszer kis híján kapcsolat is lett belőle, míg végül sikerült lezárni. Azon az egy alkalmon kívül nem volt rá példa, hogy megcsaltam volna vele bárkit is, ott is inkább azért nyert, mert hirtelen mozdult, mire észbe kaptam, már visszacsókoltam. Talán két hét telt el utána, mikor szakítottam a pasimmal. Ahhoz tartom magam a mai napig, hogy ha nem szeretek valakit, akkor rövidre zárom a dolgot. Márpedig aki meg tud csalni, az nem szeret.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!