Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan sexualitas ami kifejezetten csak a Tomboy, Transz fiu vagy fius lanyokra vonatkozik?
#10 Ugye most nem hasonlítod az összetákolt péniszt az igazihoz? Mert a kettő között azért baromi nagy különbség van.
De nem is értem, mi nem tiszta... Kérdező felsorolt minden létező variációt a női test + hagyományosan fiúkkal azonosított kinézet kombinációra, de sehol sem említett tényleges férfiakat.
Ugye te nem hasonlítod a körülmetélt péniszt az igazihoz? Vagy a vitilligo foltos péniszt az igazihoz? Vagy az átlagnál kisebbet az igazihoz? Vagy az akkorát amit nem is lehet normálisan betenni a partnernek, mert fájdalmat okoz, az igazihoz? Vagy azt, amelyik csak viagrával tud felállni? Esetleg a műtéten átesettet, mert pl eredetileg a falloplasztikát világháborús veteránoknak találták ki akik elvesztették a nemi szervüket.
Azon kívül, hogy egy rakás, a pénisze miatt eredetileg is kisebbség érzettel rendelkező férfival szemben is nagyon undorító a megjegyzésed, A TRANSZ FÉRFIAK NEM CSAK ÖSSZEZAVARODOTT LESZBIK.
Amúgy meg nem tudom, hogy vagy vele, kíváncsi vagyok, mondanád ugyanezt pl mellrák miatt plasztikán átesett női mellre is.
Emberek!
Nincs semmi bajom egy sexualitassal fiu v lany mindegy en csak ki tuztem h ok jonnek be ez a stilus a fiusabb lanyok de az nem jelenti azt h a rendes ferfiak nem jonnek be es egyarant a lanyosabb lanyok is bejonnek. Csak erdekelt h van e erre ilyen mint a Bisex vagy egyeb de jelenleg Pansexualisnak vallom magam de a fiusabb lanyok, transz fiuk(akik egykor nok voltak) es a Tomboyok nalam elonybe vannak es en is nő vagyok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!