Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan sexualitas ami...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan sexualitas ami kifejezetten csak a Tomboy, Transz fiu vagy fius lanyokra vonatkozik?

Figyelt kérdés
szoval nekem csak ők jönnek be de hogy van külön rá sexualitas fogalom?

2020. aug. 12. 11:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
6%

#10 Ugye most nem hasonlítod az összetákolt péniszt az igazihoz? Mert a kettő között azért baromi nagy különbség van.

De nem is értem, mi nem tiszta... Kérdező felsorolt minden létező variációt a női test + hagyományosan fiúkkal azonosított kinézet kombinációra, de sehol sem említett tényleges férfiakat.

2020. aug. 24. 23:45
 12/13 Abody ***** válasza:
100%

Ugye te nem hasonlítod a körülmetélt péniszt az igazihoz? Vagy a vitilligo foltos péniszt az igazihoz? Vagy az átlagnál kisebbet az igazihoz? Vagy az akkorát amit nem is lehet normálisan betenni a partnernek, mert fájdalmat okoz, az igazihoz? Vagy azt, amelyik csak viagrával tud felállni? Esetleg a műtéten átesettet, mert pl eredetileg a falloplasztikát világháborús veteránoknak találták ki akik elvesztették a nemi szervüket.

Azon kívül, hogy egy rakás, a pénisze miatt eredetileg is kisebbség érzettel rendelkező férfival szemben is nagyon undorító a megjegyzésed, A TRANSZ FÉRFIAK NEM CSAK ÖSSZEZAVARODOTT LESZBIK.

Amúgy meg nem tudom, hogy vagy vele, kíváncsi vagyok, mondanád ugyanezt pl mellrák miatt plasztikán átesett női mellre is.

2020. aug. 26. 08:31
 13/13 A kérdező kommentje:

Emberek!

Nincs semmi bajom egy sexualitassal fiu v lany mindegy en csak ki tuztem h ok jonnek be ez a stilus a fiusabb lanyok de az nem jelenti azt h a rendes ferfiak nem jonnek be es egyarant a lanyosabb lanyok is bejonnek. Csak erdekelt h van e erre ilyen mint a Bisex vagy egyeb de jelenleg Pansexualisnak vallom magam de a fiusabb lanyok, transz fiuk(akik egykor nok voltak) es a Tomboyok nalam elonybe vannak es en is nő vagyok ;)

2020. szept. 2. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!