Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan sexualitas ami kifejezetten csak a Tomboy, Transz fiu vagy fius lanyokra vonatkozik?
#3-as jól összefoglalta.:)
Egyébként Nincs külön fogalom erre.
Amúgy fiús lány létemre nekem is a fiús lányok jönnek be.:)
Nincs minden apró preferenciának neve. Ha pasi vagy, és csak a nők (legyen bármi is az identitásuk vagy stílusuk) jönnek be, akkor hetero vagy, ha pedig nő vagy, akkor leszbikus.
Nehogy már szexualitás legyen az, hogy az illető a H&M melyik szekciójában veszi a ruháit...
Vááárjatok. Itt van egy személy aki szó szerint kibetűzte nektek hogy semmilyen formában nem vonzódik a férfi testhez, csak a nőihez, ti pedig arra a fantasztikus következtetésre jutottatok, hogy ez az illető biszexuális, mert azt preferálja, hogy ezek a női testek maszkulinnak számító ruhákban legyenek?
Nem akarok az a tipikus proli felnőtt lenni, de b azmeg ezek a mai kölykök olyan ostobák :D
Az emberi történelem során hosszú idő óta először volt kb 30-40 év, mikor a nemi szerepek kezdtek eltűnni, a férfiak lehettek femininek úgy, hogy az emberek férfiként tekintettek rájuk (ott volt david bowie, vagy az egész glam rock stílus), a nők pedig lehettek maszkulinok rövid hajjal és sminktelenül úgy, hogy mindenkinek evidens volt, hogy ők nők.
Erre jön ez a hülye kis generáció, aki aaaannyira inklúzív akar lenni, és aaaannyira tiszteletben akarja tartani szegény transzok identitását, hogy ennek eredményeként teljes erővel visszahozza a nemi szerepeket, sőt, a homofobia egy új formáját is.
Grat.
Szóval ha már itt vagyok, leirom mi a biszexualitás, mert nekem személy szerint ez a szexualitásom:
ha ott áll előttem teljesen meztelenül, minden ruha vagy egyéb önkifejezés nélkül egy nő, és egy férfi (pontosítok: egy vagina tulajdonos és egy pénisz tulajdonos) akkor, ha külsőre az eseteim, mindkettejükkel képes lennék intim helyzetbe kerülni. Képes felizgatni vagina, a mellek, a női test, és képes felizgatni a pénisz, a szélesebb vállak, a férfi test.
Megvannak a külső preferenciáim, de végső soron teljesen mindegy, hogy mit visel az illető, milyen hosszú haja van, vagy maszkulin/feminin - mindegy hogy mi van a lába között, nem undorodnék tőle.
Ha kérdező ezt nem mondatja el magáról, akkor nem biszexuális, ti kis tumblr szüzek :D
"nemiszervi preferenciák" beszarok... :D
ezt hívják szexualitásnak, woke queen🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!