Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan sexualitas ami...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan sexualitas ami kifejezetten csak a Tomboy, Transz fiu vagy fius lanyokra vonatkozik?

Figyelt kérdés
szoval nekem csak ők jönnek be de hogy van külön rá sexualitas fogalom?

2020. aug. 12. 11:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
A transz fiú az fiú, más mint egy fiús lány. Amúgy sokat segítene, ha elmondanád a nemed.
2020. aug. 12. 11:08
 2/13 A kérdező kommentje:
Lány vagyok de én inkább csak az ilyenekre bukok:p
2020. aug. 12. 11:10
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Egy tomboy ugyanúgy lánynak tekinthető, a fiús lányban meg benne is van, hogy lány. Szóval így azt mondanám biszex lehetsz
2020. aug. 12. 11:17
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
Engem pasi létemre vonzanak Ők nagyon! De jó lenne Valakivel összejönnöm!
2020. aug. 12. 11:23
 5/13 anonim ***** válasza:
92%

#3-as jól összefoglalta.:)

Egyébként Nincs külön fogalom erre.

Amúgy fiús lány létemre nekem is a fiús lányok jönnek be.:)

2020. aug. 12. 13:42
 6/13 Abody ***** válasza:
88%
Van olyan, hogy biszexualitás erős húzással a fiússág felé, meg lehetnek benne nemi szervi preferenciák, amik elfogadhatóak. Azt is meg tudom érteni, hogy miért választanál magadnak LGBT partnert még egy hetero kapcsolatban is a transz srácokkal. Én transz lányként picit hasonlóan állok a femininitás preferálásához.
2020. aug. 24. 00:28
 7/13 anonim ***** válasza:
25%

Nincs minden apró preferenciának neve. Ha pasi vagy, és csak a nők (legyen bármi is az identitásuk vagy stílusuk) jönnek be, akkor hetero vagy, ha pedig nő vagy, akkor leszbikus.

Nehogy már szexualitás legyen az, hogy az illető a H&M melyik szekciójában veszi a ruháit...

2020. aug. 24. 04:22
 8/13 Abody ***** válasza:
100%
Már nem azért, de én személy szerint kisregényt írhatnék arról, hogy hogy állok romantikus és szexuális preferenciában, és 20 évig ki se jönne, mert állandóan átszerkesztgetném xD
2020. aug. 24. 14:32
 9/13 anonim ***** válasza:
38%

Vááárjatok. Itt van egy személy aki szó szerint kibetűzte nektek hogy semmilyen formában nem vonzódik a férfi testhez, csak a nőihez, ti pedig arra a fantasztikus következtetésre jutottatok, hogy ez az illető biszexuális, mert azt preferálja, hogy ezek a női testek maszkulinnak számító ruhákban legyenek?

Nem akarok az a tipikus proli felnőtt lenni, de b azmeg ezek a mai kölykök olyan ostobák :D

Az emberi történelem során hosszú idő óta először volt kb 30-40 év, mikor a nemi szerepek kezdtek eltűnni, a férfiak lehettek femininek úgy, hogy az emberek férfiként tekintettek rájuk (ott volt david bowie, vagy az egész glam rock stílus), a nők pedig lehettek maszkulinok rövid hajjal és sminktelenül úgy, hogy mindenkinek evidens volt, hogy ők nők.

Erre jön ez a hülye kis generáció, aki aaaannyira inklúzív akar lenni, és aaaannyira tiszteletben akarja tartani szegény transzok identitását, hogy ennek eredményeként teljes erővel visszahozza a nemi szerepeket, sőt, a homofobia egy új formáját is.

Grat.

Szóval ha már itt vagyok, leirom mi a biszexualitás, mert nekem személy szerint ez a szexualitásom:

ha ott áll előttem teljesen meztelenül, minden ruha vagy egyéb önkifejezés nélkül egy nő, és egy férfi (pontosítok: egy vagina tulajdonos és egy pénisz tulajdonos) akkor, ha külsőre az eseteim, mindkettejükkel képes lennék intim helyzetbe kerülni. Képes felizgatni vagina, a mellek, a női test, és képes felizgatni a pénisz, a szélesebb vállak, a férfi test.

Megvannak a külső preferenciáim, de végső soron teljesen mindegy, hogy mit visel az illető, milyen hosszú haja van, vagy maszkulin/feminin - mindegy hogy mi van a lába között, nem undorodnék tőle.

Ha kérdező ezt nem mondatja el magáról, akkor nem biszexuális, ti kis tumblr szüzek :D

"nemiszervi preferenciák" beszarok... :D

ezt hívják szexualitásnak, woke queen🙄

2020. aug. 24. 14:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
#9 transzneműekről is volt szó, akik elviekben átesnek nemváltoztató műtéten illetve hormonkezelésen, szóval férfi(as) testük lesz. Mondjuk a szexualitását a kérdező tudná leginkább meghatározni, és nem mi.
2020. aug. 24. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!