Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A jatékot választja helyettem....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jatékot választja helyettem.Mit tegyek hogy többet foglalkozzon velem?

Figyelt kérdés

Már 8 hónapja vagyok együtt a barátommal aki erőteljesen számítógép függő.6 éves kora óta egész nap csak játszik.A tanulása is rámegy a dologra.Igazából az zavar a legjobban hogy a kapcsolatunk is rámehet.Nem vagyok vele sokat de amikor nála vagyok az történik hogy megkérdezi hogy mehet e 1 menetet mivel nagyon szeretne és addig kéri ameddig nem engedem.1 menetből lesz 3-4 óra folyamatos játék.Én addig fekszem az ágyában és hát unatkozom.Amikor nem tud gépezni pl.nálam van akkor a telefonját nyomkodja.Nem akar menni sehova se.Semmilyen közös programot nem akar.Amikor sétálunk mert valahogy mégis muszály eljönnie akkor is nyomkodja a telóját.Nagyon sokszor kértem hogy ne vagy hogy foglalkozzon velem kicsit többet ha már ott vagyok vagy csináljunk közös programokat.Mindig igérget de mindig ugyan az a menet.Ő játszik én várok.Hosszan tervez velem és azt mondta ha összeköltözünk ő bizony napi 5-6 órát akar majd játszani.Mondtam hogy akkor én viszont el fogok menni otthonról mert nem fogok ülni és várni.Van valami esélye annak hogy kicsit visszavesz?Már mondtam hogy a kapcsolatunk is rámehet erre szóval változtasson.

17L

2020. aug. 11. 15:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
23%
Szégyenítsed meg! Masztizzál az ágyban jó hangosan, hogy észre vegye magát. Arra biztos begerjed.
2020. aug. 12. 08:34
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem értem pl. az olyan videókat, amiben a srác éppen játszik, míg a barátnője ott van mellette/vele/nála. Igaz, hogy nem gamer a barátom, de szokott jatszani, viszont ha én ott vagyok, vannak fontosabb dolgai is.

Szerintem nem éri meg ilyen alapra építened a jövődet, akár csak elméleti síkon is, mert csak rosszabb lesz, ha egyszer teljesen betellik a pohár.

2020. aug. 12. 09:23
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a sok választ,arra jutottam elbeszélgetek vele utoljára.Ha nem változtat akkor ennyi volt...
2020. aug. 12. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!