Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha lányként ráírok egy srácra?
Figyelt kérdés
van egy srác akit kb 5 éve ismerek igazából csak látásból. kb 3-4 éve beszéltünk egy keveset. akkor még 14-15 évesek voltunk. az elmúlt időkben eléggé elkezdett bejönni, reagál a képeimre amiket insta vagy fb sztoriba rakok ki. szerintem az hogy ő felkeres nem fog megtörténni, nem tudok róla hogy lett volna barátnője, az ilyen fiúk meg mindig félénkebbek amúgyis. gáz lenne ha ráírnék? csak annyit hogy szia, aztán ha válaszol akkor mizu mit csinálsz vagy hasonló. kicsit félek így hogy évek óta nem láttuk egymást meg nem is hallotunk igazából semmit egymásról.2020. aug. 10. 14:56
1/4 anonim válasza:
Nem, de valami témát hozz fel. A mizu és a szia nem téma, csak teszteled a vizet. Inkább kínos.
Legalább annyit kérdezz, hogy a nyara hogy telik, miket csinált vagy merre volt.
2/4 anonim válasza:
Én is csináltam ilyet. Ha valami olyan témát dobsz be, amire egyaránt tudtok reagálni, és tovább tudja vinni a beszélgetést, írj rá nyugodtan.
4/4 anonim válasza:
Semmiképp nem gáz, én is így jöttem össze a barátommal, ha én nem írok rá, ő nem mert volna, szóval nem lennénk együtt. Javaslom, írj rá nyugodtan. Engem mindig az bizatott hogy abban semmi rossz nincs ha érdeklődsz valaki iránt, sőt, örülnie kell, ha meg nem, akkor nem is érdemli meg hogy foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!