Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van barátom akivel több mint...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátom akivel több mint fél éve együtt vagyok, de szoktam utazni Pestre vonattal és ott egy helyes sráccal aki metró vezető (utánam száll fel) szoktam csókolózni, és egyéb dolog. De nem dugunk. Ez megcsalás? Ha igen, kiderülhet? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

2020. aug. 5. 17:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Kamu. Jelentsétek minél többen!
2020. aug. 8. 09:54
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem tudom mért írod hogy kamu?

Amióta írtatok, hogy nem jó próbálom elkerülni.

Eddig egy pár napja sikerült, remélem nem talál meg újra.

2020. aug. 8. 21:00
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
És ha tegyük fel, hogy igaz, akkor is hogy bírsz a lelkiismereteddel?
2020. aug. 9. 10:17
 14/14 anonim válasza:
100%
Undorító dolog a megcsalás ha megcsalod a barátodat akkor igazából nem szereted ne hulyisd kérlek szakíts és mond el neki miért tiszteld meg ennyivel
2020. aug. 17. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!