Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom akivel több mint fél éve együtt vagyok, de szoktam utazni Pestre vonattal és ott egy helyes sráccal aki metró vezető (utánam száll fel) szoktam csókolózni, és egyéb dolog. De nem dugunk. Ez megcsalás? Ha igen, kiderülhet? Ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
2020. aug. 5. 17:02
1/14 anonim válasza:
Igen, ez megcsalás. És azt senki nem tudhatja hogy kiderül-e, de sokkal becsületesebb lenne hogyha szakítanál a barátoddal, mert ez így undorító és gerinctelen
2/14 anonim válasza:
Légyszi, mond, hogy ez kamu kérdés. Miért vannak annyian elrib@n©o$odva??? 😭😭
3/14 anonim válasza:
Hol az összefüggés aközött, hogy vonattal utazol, a pasi metróvezető és hogy utánad száll fel (a vonatra?)?
Ha más férfivel csókolózol, az megcsalás, nem is értem a többit miért írtad ide.
4/14 anonim válasza:
Attól, hogy nem szexeltek, még ugyanúgy kavartok.
Szakíts menél hamarabb a barátoddal, vagy ezt a gyereket hagyd a francba!
5/14 A kérdező kommentje:
Az már megcsalás ha csak csókolózunk?
2020. aug. 5. 21:29
7/14 A kérdező kommentje:
Már volt olyan hogy megfogadtam a metró vezetőt hagyom, de mindig ott van a vonaton. Megkeres és valahogy mindig elcsábít. (Pedig nem akarom) Akkor segítsetek mi legyen? Mert az otthoni barátom jobban szeretem.
2020. aug. 5. 21:42
8/14 anonim válasza:
Igen egy csók is megcsalás. Ha csak egyszer kapnám rajta a barátnőmet már akkor dobnám.
10/14 anonim válasza:
a metróvezető mindig betalál a lukba....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!