Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyne kellene kezdeményezni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyne kellene kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Van egy lány, snapchaten jelöltük be egymást, már egy ideje streakelünk, és nagyon szimpatikus, és mint kiderült ez a jópár nap alatt, egy városban lakunk, viszont még soha nem láttam sehol. Ezért gondoltam, hogy így online kellene kezdeményezni, viszont nem tudom hogyan, inkább személyesen preferálnám, nem vagyok jártas így online 😅

2020. aug. 1. 14:53
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég egyértelmű de azért leírom, ráírsz online hogy Szia, lenne e kedved találkozni valahol, aztán utána úgyis kiderül hogy van e értelme megpróbálni
2020. aug. 1. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!