Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek is szokott olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is szokott olyan lenni hogy a barátotok nem "kezdeményez" beszélgetést? Vagy csak velem van így?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy Ő nem ír nekem de ha én írok akkor meg válaszol.

A kapcsolatunk jó.

De akárhányszor mondom neki hogy ne csak én köszönjek neki hanem ő is nekem annyiszor ígéri meg hogy ő is írni fog mégsem teszi...

Meg tudnátok nekem magyarázni?

2020. jún. 6. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet te gyakrabban akarsz beszélni mint ő veled, ami nem jelenti egyből hogy probléma van. Talán tényleg túl sokat írsz neki, ő meg lefoglalja magát a hobbijaival, haverjaival, stb., és nem tud kezdeményezni, mert te addigra már írtál neki 20x.

De persze az is lehet hogy nem érdekled annyira hogy keressen, csak úgy vagy számára. Ezeket nem lehet kitalálni ilyen távolról, maximum csak találgatni tudunk ugyanúgy. Írj kevesebbet és meglátod keres-e, de ha sem írásban, sem élőben nem érzel érdeklődést, akkor nincs mit erőltetni ezen.

2020. jún. 6. 18:55
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Megfogadom a tanácsod...

2020. jún. 6. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Velem is így van... Nem is kellett mondanom neki, hogy írjon majd ő is, a lány maga felhozta,de "nem mer" és inkább arra vár, hogy én írjak...
2020. jún. 6. 19:46
 4/5 anonim ***** válasza:
71%
Ne keresd te se, ilyen egyszerű.
2020. jún. 6. 21:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Lehet hogy megfogadom a tanácsaitokat...

2020. jún. 7. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!