Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdeményezzek vagy mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdeményezzek vagy mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Két hete járok egy parkba sportolni. Sport kozben lattam egy fiut edzeni. Kb mindennap làttam őt. Nem tudtam levenni róla a szemem. Igazából ő is figyelt rám, de nem tudom, hogy mi van. Nagyon fura erzes, hogy meg soha nem vonzott igy egy srac sem. En egy eleg felenk lany vagyok es nem tudom mit kene tennem. Egyaltalan kene csinalnom valamit? Megszeretnem ismerni, de nem tudom, hogy van e kedve, van e valakije.
2020. jún. 21. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Menj oda azt kezdj el vele beszelni

Máshogy soha az életbe nem tudod meg van e valakije😗

2020. jún. 21. 22:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem gáz, ha csak úgy odasétálok, hogy hello. A baj h altalaban egy baratjaval jon.
2020. jún. 21. 22:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gaz. Ismerkedj nyugodtan ebbe semmi ciki sincsen. Egyes voltam
2020. jún. 21. 22:43
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

Menj oda, köszönj nekik és kérj segítséget a gépek használatához.

Mond nekik hogy milyen testrészre edzenél, és melyik gépet ajánlják

2020. jún. 21. 23:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagy csak várd be, legyél szem előtt, "útban", hogy botoljon beléd.
2020. jún. 22. 10:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos azota egyszer sem lattam, pedig minden este ott vartam ra. Minden pillanatban odaneztem, hatha ott van.
2020. jún. 25. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!