Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan celozzak arra hogy bejon nekem?
Van egy fiu aki bejon de nem azonnal szeretnem neki elmondani az egeszet hanem csak celozgatni ra.
Mit irjak/mondjak neki hogy erre celozzak ?

legyél aranyos hozzá, ésesetleg derítsd ki, h bejössz-e neki
ha ő is aranyos hozzád, és sejted (vagy eléggé nyilvanvalo) h bejössz neki, akkor probálj még jobban közeledni hozzá
ha meg mered tenn, tedd az első lépést, és ragadj meg egy jó alkalmat, hogy bevalld neki, hidd el, fiunak is nagyon nehez
a jelekről vannak videok YouTube-on is, de szerintem vhogy intuícióként megérzed te úgy is (jó, persze, tévedhet is az ember, de eddig arra jöttem rá, hogy sokkal jobban kellett volna hallgassak az intuícíómra)
sok szerencsét!

Finom célzásokat tehetsz neki, higy olyan aranyos vagy, kedvellek, olyan jó veled tölteni az időmet, örülök mikor találkozunk.
Csak a képzelet szab határt, pár szép szó és tudni fogja. A legmegnyerőbb egy gyönyörű mosoly, hidd el az mindent visz. Volt egy olyan lány aki egyszer rám mosolygott előtte nem vettem róla tudomást, de olyan elragadó volt a mosolya, hogy egyből felkeltette az érdeklődesem és megtetszett. Próbálkoztunk is a dologgal, de aztán nem jött össze.
Az egyik legfontosabb csak magad add, ne színeszkedj és néha néha bókolj, egy két bók utan le fog esni a tantusz, hogy tetszik neked.
Sok sikert kívánok, ne félj, teljes önbizalommal előre és nyert ügyed lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!