Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit mondjak neki? Vagy mivel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki? Vagy mivel célozzak rá hogy nekem is bejön?

Figyelt kérdés

Hali:) Nos..van egy fiú akivel csak pár napja ismerjük egymást. Úgy kezdődött hogy bejelölt Facebookon, visszajelöltem és olyan 5-6 perccel utána rám is írt. Én pont aznap beszéltem az akkori kiszemeltemmel aki elmondta hogy én nem jövök be neki. Szóval szomorú voltam és ez a fiú felvidított, nem tudta hogy mi van mert nem mondtam el csak látszott rajtam szerintem hogy valami nincs rendben és sikerült megnevettetnie meg minden. Sokat kérdezett rólam, nem hagyta hogy abbamaradjon a beszélgetés. Aztán megkérdezte hogy van-e barátom..mondtam hogy nincs. (Neki sincs barátnője)

Aztán másnap én írtam rá és amikor nem volt amit írjak folyton kérdezett hogy hogy vagyok meg hanyadikos vagyok meg hülyültünk meg minden.

Aztán tegnap is írtam. Akkor is nagyon aranyos volt.

Hogy célozzak rá hogy nekem bejön? Vagy valami ötlet hogy mégjobban érdekeljem? Mert ahogy látom szeretne kapcsolatot és én is igazából. Ötletek?

14/L

2017. ápr. 24. 13:21
 1/4 Alain Delon ***** válasza:
Egyáltalán személyesen találkoztatok már? Pár üzenetváltás még semmi. Abból nem sok derül ki.
2017. ápr. 24. 13:54
 2/4 Rekötye Vivien válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy mit gondol rólad.
2017. ápr. 24. 14:13
 3/4 A kérdező kommentje:

1#

Bocsánat ha nem voltam elég világos, de valahol el kell kezdeni ismerkedni. Eddig szimpatikus nagyon. Azért kellene valahogy tudatni vele, hogy utána többet beszéljünk és személyesen is találkozzunk aztán a többi majd kiderülne.

2017. ápr. 24. 14:21
 4/4 A kérdező kommentje:
2# köszönöm a választ:)
2017. ápr. 24. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!