Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják annyian, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják annyian, hogy csúnya vagyok?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok. Nem gondolom magam rondának, de amikor az utcán megyek jó páran szóltak már be hogy csúnya, és egyéb. És ettől egy picit most el bizonytalanodtam, vagy nem is tudom.
2020. júl. 27. 19:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ezek biztos azok a tipikus emberek akik mindenkinek beszólnak. Teljesen mindegy mit, csak be lehessen szólni. Nem vagy csúnya hidd el. Minek hagyod, hogy ismeretlen emberek elbizonytalanítsanak? Kit érdekel. Vagyunk 7 milliárdan ezen a földön, mit számít, hogy pár ember szerint csúnya vagy?
2020. júl. 27. 23:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekik csúnya vagy, neked se szimpik ők - anyádnak tuti tetszel, meg még másoknak is, mert más az ízlésük.

Nyilván nem tetszhet mindenki mindenkinek, ne foglalkozz velük, hallgass zenét a megállóban vagy olvass könyvet!

2020. júl. 28. 01:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Basszus, nekem meg pont tegnap szólt be egy csapat drogos Pesten, hogy hogy lehet valaki ilyen vékony. 😂 Meg még folytatták, de hadd ne kelljen leírnom.

Na mindegy, a lényeg, hogy idegenek véleménye nem számít a legkevésbé sem.

2020. júl. 28. 11:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne vedd magadra ezeket a negatív beszólásokat. Lehet, akik beszólnak magukkal nincsenek jóba.
2020. aug. 15. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!