Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez tud kezdeni egy csúnya ember?
Sajnos rólam van szó és hát tény, hogy nem vagyok a világ legszebb embere finoman fogalmazva .. Őszintén szólva arra lennék kíváncsi, hogy ez pontosan mennyire lehet hátrány a társkeresésben?
Nyilván azt tudom, hogy a külsőmet tekintve a nők 80%-a szoba sem állna velem, viszont a maradék 20% igényerol sok mindent nem tudok.
21/F
Miért tartod magad csúnyának? Mi az, ami szerinted csúnya rajtad?
Szerintem minden embernek más az ideálja. Van, akinek nem fogsz tetszeni, és van aki annak is örülne, ha beszélgetnél vele. Ez saját tapasztalat. 16 voltam, amikor tetszett egy fiú. A barátnőim szerint "csúnya" volt, én meg már attól is a fellegekben jártam, ha rám nézett :)
28L
Kedves és humoros viselkedésével leveszi a nőket a lábukról.
Aki a külső alapján dönt, azzal nem is érdemes szóba állni, de mindenkiben van valami vonzó és nem mindenkinek egyforma tetszik. Az ízlések különbözőek és lehet, ami neked csúnya, az másnak bejön.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
1: Alapvetően egyetértek. Én is igyekszem megfelelni ezeknek a kritériumoknak, viszont sajnos sokszor nem tudom belőni a saját szintemet az ellenkező nemnél és ez olykor "problémákat" szokott okozni.
2: Egyszerűen csak azért tartom magam csúnyának, mert ha belenézek a tükörbe, akkor nem tetszik az, amit látok :/. Gondolok itt az orromra, az arc felépítésemre, az államra, a számra stb.. egyszerűen nézni se bírom magam egy bizonyos időn túl. Viszont erre még lehetne azt mondani, hogy csak én látom így magam, ugyanakkor sajnos a világtól is ezt a visszajelzést kapom. Ennek köszönhetően sosem volt senkim. Amúgy én is egyetértek veled az ideál kérdésében, de úgy gondolom, hogy vannak olyan szélsőséges esetek, amelyeknél az egyetértést - az előnytelen kinézet tekintetében- hatalmas százalék követi.
3: Egyetértek a külsőség alapján lévő megítélés helytelenségével, de szerintem a mai világban ez is szerepet játszik (valahol jogosan) egy kapcsolat kialakításában. Szóval szeretném én is azt hinni, hogy csak a belsőm elég egy lánnyal való kapcsolat kialakítására de ilyet még sosem tapasztaltam ..
4: Az a baj, hogy a tapasztalataim után bármennyire is akarok nem tudok magabiztos lenni. Mindenesetre igyekszem minél többet kihozni magamból, hogy valóban ne legyen minden veszve.
5: Ez igaz lehet, viszont szerintem ezzel maximum baráti keretek között tud érvényesülni valaki :/. De legalább "az is jobb, mint a semmi".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!