Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy ne rontsam el az egészet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne rontsam el az egészet megint?

Figyelt kérdés

Van egy volt osztálytársam, aki nagyon tetszett, de nem akartam/mertem megtenni az első lépést. Nem tudtam eldönteni hogy kölcsönös e a vonzalom, egyszer nyomult, mások meg levegőnek nézett...

Nekem még mindig tetszik! Hiányzik, mert már régen találkoztunk.

A napokban újra el kezdünk beszélgetni messengeren, nevet a "vicceimen", érdeklődik irántam.

Most nem akarom elrontani a dolgot! Tudja hogy tetszett nekem. Elhívni pl állatkertbe korai lenne? Még érlelődjön a dolog? Nem mentünk még olyan nagy mélységekbe a beszélgetések alkalmával.

2020. júl. 22. 22:54
 1/2 anonim válasza:
100%
Fiú vagy vagy lány? Mert ha lány akkkr engedd el, majd lép ő, ha meg fiú akkor próbáld elhívni valahova. Nem kell egyből randira hívni, ha nem vagy még biztos benne hogy érdekled-e tereld a beszélgetést arra hogy pl unatkozol otthon kimozdulnál. Ha hasonló véleményen van akkor elhívhatod valahova
2020. júl. 22. 23:01
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan hogy elrontani csak azért, mert elhívod. Ha nem akar tőled semmit, akkor ha később hívnád el is ugyanaz lenne (nem menne el vagy lerázna). Pont annak nincs értelme hogy húzod a témát, csak pocsékolod az időd ha csupán játszadozik.

Elhívod és vagy lesz valami vagy nem, de nem azon múlt hogy megkérdezted hogy találkoztok-e.

2020. júl. 22. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!