Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne rontsam el? Leírás kifejtem.
Először is, szerintem ne kérdezd meg.
Úgy nem lesz dögunalom, ha egyfolytában beszélgettek, és egymásra hangolódtok, onnantól már egyszerűen megy a dolog.
Kérdezz tőle, de ne eldöntendő kérdéseket, hanem olyanokat amiket ki kell fejteni, és te is mikor valamire válaszolsz, akkor fejtsd ki.
Éreztesd vele, hogy figyelsz rá, a válaszaira kérdezz vissza, pl. ha az a válasz: ,,Csak 2 éve" -> hogy hogy csak 2? Ilyesmire kell gondolni.
Témák:
először mindenképpen olyan témát hozz fel, ami közös, mivel feltételezem, hogy azonos korosztály vagytok, ezért a suli jó, utána meg bármi, igazából az elején dől el minden.
család,barátok,suli,hobbi, szerintem ha ezekből mindent kihasználsz, akkor simán kitesz több randit is. Legyél kreatív, ha nem kérdez, akkor mesélj magadról, és mint mondtam ne eldöntendő kérdéseket tegyél fel.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!