Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom, mit kellene tenni.
Volt egy lány osztálytársam általánosba, aki sokszor kicikizett és kiröhögtetett a többiekkel. Többnyire jóban voltunk, de azért gáz volt, amikor cikizett, és élvezte, hogy kínos helyzetbe hoz.
Ennek a lánynak a fiú ikertesójával alakulgat a dolog, de félek mi lesz, ha összejövünk. Mert a tesója tud ám rólam dolgokat (13 éves koromban vagdostam magam, stb.), és ha elmondja a tesójának, akkor végem. Meg ha bemutat a szüleinek, akkor gondolom ott lesz a régi osztálytársam is, és lehet cikizni fog.

Ne félj ettől semmiképp. Ha bármit elmond rólad, az őt minősíti. A tesóját pedig nem fogja érdekelni. Egyébként meg miért mondaná el? Kérd meg, hogy ne mondja. Ha pedig elmondja mégis és zavarja a srácot, akkor meg sem érdemel. A múlt az a múltban is marad, Téged pedig csak megerősített.
Egyébként a legtöbb ciikizés gyermekkorban irigység miatt van. Ki tudja? Lehet, hogy annyit mesélt rólad otthon, mint egy példaképről, hogy ő is olynan akar lenni, hogy meg se mer szólalni a jelenlétedben. Szóval csak pozitívan és hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!