Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért kedvelik ennyire az alacsony lányokat? storyt nézd meg
165 cm nem alacsony, ha annak érzed magad akkor nagyon magas átlagmagasságú környéken élhetsz, de kétlem, hogy ez lenne a helyzet. Gondolom azért szeretik az átlag magasságú emberek (nőknél 160-170 cm) alacsonyként vagy magasként feltüntetni magukat, hogy nehogy "átlagosak" legyenek, ami elég nagy butaság, hisz pont hogy a szerencsések közé tartoznak mivel a világot az ő magasságukhoz tervezték pl. székek, kapaszkodók, ajtók, nadrágszár hossza stb amik esetenként vagy a magasaknak vagy az alacsonyaknak okoznak kellemetlenségeket.
A kérdésre visszakanyarodva, nem hiszem, hogy tényleg a magasságod miatt tetszettél volna meg annak a fiúnak.
1. cuki lehetsz
(Lehet ez egy ilyen sztereotípia is, hogy az alacsony növésű lányok általában aranyos, cukik személyiségre is, mindenki imádja, így sok szeretetet kapott, amíg felnőtt; így cuki is maradt, az alacsony méretéből adódóan meg tuti nem beképzelt, mert lehet, hogy küzd azzal, hogy túl kicsinek tartja magát. [És lehet, hogy pl a kisebbségi ilyen komplexusát pl azzal próbálja leküzdeni, áthidalni, hogy nagyon szerethető maradt miközben felnőtt. Így tuti nem cikizik ki őt, ha mindenki azt látja, hogy milyen kedves, aranyos személyisége van; de szóval ha nincs is ilyen komplexusa, akkoris nagyon pozitív, hogy valószínűleg nem beképzelt. ])
2. jól néztek ki egymás mellett, mert nem vagy magasabb nála.
Én ezekre gondolnék, amik eszembe jutnak, hogy miért váltott gyorsan.
Amúgy a 165 centi szerintem nem alacsony, hanem átlagos magasság.
Egyébként nem értem azokat akik szidják a srácot, mert a magasságára figyelt fel.
Én azért kezdeményeztem asszonypajtinál anno, mert 182cm magas volt.
Azóta is boldogan élünk.
Nem tudom, miért törölték le a válaszomat, mindenesetre újra kiírom.
Egy lány szebb, ha magasabb. Az arca, haja, kisugárzása jobb egy magas lánynak.
Az arcszerkezet, hajminőseg/hajhossz/szín miota áll összefüggésben a magassággal? Nagyon max a kisugárzásra tudom azt mondani, hogy lehet köze a kettőnek egymáshoz, de amúgy az se sok.
27 vagyok
Úgy értettem, a magasabb lányok általában szebbek szoktak lenni, nem csak a termetük miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!