Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet volna ez?
Figyelt kérdés
Jó ötlet lenne átölelni egy síró lányt? Visszaölelne, vagy inkább hagyjam békén.2020. júl. 9. 16:15
1/8 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen jól esne neki
3/8 anonim válasza:
Ha csak az utcán idegenként, akkor nagyon pici az esély rá, hogy ne zavarja, vagy ne küldjön el, de ha közeli ismerősöd, akkor valószínűleg jól fog esni neki
4/8 anonim válasza:
Ha én sírnék, nagyon örülnék egy ölelésnek :)
5/8 anonim válasza:
Ha ismered az illetőt, természetesen vígasztalásképpen megölelheted.
7/8 anonim válasza:
Szerintem inkább előtte kérdezd meg; de ha meglátsz pl egy random csajt a padon , aki ül és sírdogál, és full idegen, esetleg nem láttad még sosem, lehert, hogy simán lelökne magáról; mert idegenek ne fogdossák.
Úgyhogy inkább mindenképpen kérdezd meg tőle előtte. Random embereket nem ölegetünk ha vadidegen.
8/8 anonim válasza:
*ölelgetünket akartam írni!! :D először öldlelgetünk-öt írtam; láttam, hogy az úgy nem jó, így átjavítottam, de még mindig nem lett jó; bocsánat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!