Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vki vélemény rólam? 17f
Csak leírnám magamat és mondjàtok el mit gondoltok rólam.
Bármi jöhet nem sértődök meg.
17 éves srác vagyok és keményen ki vagyok pattintva. Sok haverom van, barátnőm eddig még nem volt. Szüzességem 13 évesen vesztettem (nem tudom számít e)
Zenei izlés: X, Peep, Post malone
Filmek: barmi johet csak legyen popkorn xdd
Egy meg nem értett léleknek tartom magam de sztem ha találnék egy olyan párt aki hasonloan látja a világot az segítene a depressziómon.
Ja és személyiségzavarok: depresszió, szorongás, anxiety
Egy tipikus gimis tini vagy.
Majd egyszer megkomolyodsz, de még van időd rá
Hát amit le írtál az alapján egy (bocsánat de csak így tudom kifejezni)mainstrem egyed vagy .Én nagyon gáznak tartom a fajtád.
Tikikusan a tömeg dolgokat szereted és tartod egyedien magadénak.(lassan a depresszió is el vesztette az idők során igazi jelentését és minden tini olyannak titulálta magát aki magára akarja vonni a figyelmet. Ergo szinte már divat lett)
Már nem azért de 13 évesen nem tudom hogy vesztette el hogy még a lány a barátnőd se volt. Ez nevelés béli hiányosságokra világít rá és alacsony intelligencia szintre.
Nagyon rossz úton haladsz tesó... Remélem ezt meg értetted.
Kicsit próbálj nem csak magaddal törődni.Szerezz műveltebb barátokat és kövesd őket.
Nem abból áll a világ hogy ki mennyire van "kipattintva" és ki milyen fiatalon vesztette el/mennyi lánnyal voltál.Ezek mind a belső hiányaidat tükrözik,nem menő.
Remélem idővel meg jön az eszed. Keress fel egy pszichológust.Nem szégyen pszichológushoz menni! Sőt kifejezetten jó.
Soksikert!
#25 akkor mit vársz??
Mit mondjAk még el magamról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!