Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vki vélemény rólam? 17f
Figyelt kérdés
Csak leírnám magamat és mondjàtok el mit gondoltok rólam.
Bármi jöhet nem sértődök meg.
17 éves srác vagyok és keményen ki vagyok pattintva. Sok haverom van, barátnőm eddig még nem volt. Szüzességem 13 évesen vesztettem (nem tudom számít e)
Zenei izlés: X, Peep, Post malone
Filmek: barmi johet csak legyen popkorn xdd
Egy meg nem értett léleknek tartom magam de sztem ha találnék egy olyan párt aki hasonloan látja a világot az segítene a depressziómon.
Ja és személyiségzavarok: depresszió, szorongás, anxiety
2020. júl. 8. 19:58
2/34 anonim válasza:
Nem az számít hogy itt ki mit gondol rólad, mert úgysem ismerünk.
Az számítson hogy te milyennek tartod magad.
Hogy fejleszd magad.
3/34 anonim válasza:
Zene gáz -> valszeg nálam egy partinak se.
4/34 anonim válasza:
Na mi az a brutális kipattintas? Centikben mit jelent?
6/34 anonim válasza:
nem, mert az nem olyan KÚL mint az anxiety!
7/34 Stark2000 válasza:
A harmadik mondat után megfogalmazódott bennem az a szó, ami véleményem szerint rád illik; cringe. Nem szívesen töltenék el a társaságodban öt percnél többet. Ettől az önimâdattól én érzem magamat kellemetlenül.
8/34 anonim válasza:
Haaat battya maskor kevesbe kamuval allja elo thenkssssz
9/34 anonim válasza:
Őszinte véleményem: Te egy f*ckboy vagy.
10/34 anonim válasza:
Ha nem volt barátnőd, kivel vesztetted el 13 évesen?
Nagyon gáz vagy és beképzelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!