Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vki vélemény rólam? 17f

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vki vélemény rólam? 17f

Figyelt kérdés

Csak leírnám magamat és mondjàtok el mit gondoltok rólam.

Bármi jöhet nem sértődök meg.

17 éves srác vagyok és keményen ki vagyok pattintva. Sok haverom van, barátnőm eddig még nem volt. Szüzességem 13 évesen vesztettem (nem tudom számít e)

Zenei izlés: X, Peep, Post malone

Filmek: barmi johet csak legyen popkorn xdd

Egy meg nem értett léleknek tartom magam de sztem ha találnék egy olyan párt aki hasonloan látja a világot az segítene a depressziómon.

Ja és személyiségzavarok: depresszió, szorongás, anxiety

2020. júl. 8. 19:58
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
81%
Post Malone, és bármilyen film jöhet, csak popcorn legyen? Az aztán a meg nem értett lélek!
2020. júl. 9. 01:13
 12/34 anonim ***** válasza:
91%

Borzasztó.

De leírom sorban:

1. Ki vagyok pattintva. Egyfelől, jó lenne ha normális stíluban írnál, mert ez kissé egoistán hangzik.

2.Barátnőd nem volt de a szüzességedet 13 évesen elvesztetted(okééé), nem tudod számít-e. Nyilván tudod, hogy számít, hiszen ezzel is azt sugallod, hogy de jó parti vagy.

3.Zenei ízlés. Nekem nem jön be, szubjektív, hogy kinek mi jön be.

4.Filmek. Na most, az a máfél "xdd" a végén iszonyat gáz, amúgy meg valójában nem mondtál semmi konkrétumot. Mintha azt mondtad volna, hogy "Színek:Amúgy az összes jöhet".

5.Meg nem értett lélek vagy. Aha, persze. Annyira kontrasztos a depresszió, az "anxiety"(nem értem miért nem lehet magyarul írni), meg az egész azzal, ahogy szinte nárcisztikusan beszélsz magadról.

Ezzel biztosan sikerül majd behülyítened pár szorongással küzdő lányt, javaslom a pszichológust, ha személyiségzavaraid vannak.

2020. júl. 9. 14:05
 13/34 anonim ***** válasza:
92%

A tinik nagy része érzi úgy, hogy depressziós, senki nem érti meg. Nem akarom a kamaszkori depressziót leinteni mert nem vicc. Csak nem vagy egyedül. Ebben a korban elég sok mindenkinek vannak hangulatingadozásai, "depis" korszaka, na meg senki se érti őket. Nem vagy "személyiségzavaros." Teljesen téves megfogalmazás.

Véleményt egy leírásból meg nem lehet alkotni, ez nem ilyen egyszerű. Ha én leírom magamat, hogy "vékony vagyok, vállig érő hullámos hajam van, szeretek zenét hallgatni meg olvasni és természetesen érettebb vagyok a korosztályomnál". Tessék alkoss véleményt. Valószínűleg nem fogsz tudni egy normális véleményt alkotni ezek alapján. Ha véleményre vagy kíváncsi kérdezz meg nagyon jó barátaid, ismerőseid akikben bízol és tudod, hogy az igazat mondják.

2020. júl. 9. 21:04
 14/34 A kérdező kommentje:
De a barátaim nyilván jót mondanak rólam mert különben elverem őket xdddd
2020. júl. 9. 21:11
 15/34 Stark2000 ***** válasza:
100%
Akkor ők nem a barátaid. :D
2020. júl. 9. 22:51
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Inkább te nem vagy a barátjuk. Komolyan, ez vagy troll kérdés vagy a kérdező egy egomán gyökér
2020. júl. 9. 23:02
 17/34 anonim válasza:
100%
TikTokrol szabadultal draga gyermek?
2020. júl. 21. 20:57
 18/34 anonim ***** válasza:
94%
Xdxdxd ikszdé vicci ikszdé xdxd ha ez nem troll akkor tényleg meg nem értett lélek vagy. Mondjuk úgy pontosabb hogy fogyatékos vagy mentális beteg na mindegy. Xdxdxd egyedi vagyok xdxdikszdéxd
2020. júl. 21. 22:41
 19/34 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy vannak mentális problémáim (személyiségzavar) de ezt nem kéne kiröhögni 😗😒
2020. júl. 21. 22:44
 20/34 anonim ***** válasza:
77%
Ha úgy érzed mentális gondjaid vannak akkor pszichológus. Személyiségzavarosnak lenni nem vicc.
2020. júl. 22. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!