Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire zavarna titeket, ha a barátotok olyan állatot tartana a szobájában, amitől féltek?
Hát, amíg be van zárva, addig nem bánnám.
Biztos, hogy mindig viccelne a barátom vele, de nyilván venném a poént és nem sértődnék meg meg semmi.
Kivéve, ha traumatikus élmény lenne, tehát TÉNYLEG nagyon félnék, és ő meg folyamatosan basztatna vele. Akkor azért elmondanám neki, hogy én ezt nem élvezem, és légyszíves fejezze be.
Végül is az ő szobája, szóval ha nem kellene hozzáérnem, igazából engem nem zavarna.
20/L
Nem lenne szakító ok, amíg nem engedi szabadon ”garázdálkodni”. De az már az, hogy a fiú nem képes megérteni, hogy félek tőle. Nekem pl rovarfóbiám van, még a legkissebb muslicától is megijedek, de senki sem veszi komolyan. Csak mondogatják (mind a felnőttek, mind a korombeliek), hogy ne féljek tőle, mert nem bánt. Mintha nem tudnám! Én lennék a legboldogabb, ha ne félnék tőlük ennyire. Nagyon rosszul tud esni, hogy a környezetem nem veszi komolyan, és csak röhögnek egyet rajtam, vagy lesajnálnak, pedig erről egyáltalán nem tehetek.
De mondjuk a madárpóktól csak akkor félnék, ha kimászna a helyéről, amúgy nem lenne gond. Csak ne legyen esély arra, hogy a közelembe jön, mert akkor visítva menekülök el... Szóval alapjában véve nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!