Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mennyire zavarna...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire zavarna titeket, ha a barátotok olyan állatot tartana a szobájában, amitől féltek?

Figyelt kérdés
Mondjuk madárpókot, vagy valami hasonlót.
2020. júl. 3. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát, amíg be van zárva, addig nem bánnám.

Biztos, hogy mindig viccelne a barátom vele, de nyilván venném a poént és nem sértődnék meg meg semmi.

Kivéve, ha traumatikus élmény lenne, tehát TÉNYLEG nagyon félnék, és ő meg folyamatosan basztatna vele. Akkor azért elmondanám neki, hogy én ezt nem élvezem, és légyszíves fejezze be.

Végül is az ő szobája, szóval ha nem kellene hozzáérnem, igazából engem nem zavarna.

20/L

2020. júl. 3. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne szakító ok, amíg nem engedi szabadon ”garázdálkodni”. De az már az, hogy a fiú nem képes megérteni, hogy félek tőle. Nekem pl rovarfóbiám van, még a legkissebb muslicától is megijedek, de senki sem veszi komolyan. Csak mondogatják (mind a felnőttek, mind a korombeliek), hogy ne féljek tőle, mert nem bánt. Mintha nem tudnám! Én lennék a legboldogabb, ha ne félnék tőlük ennyire. Nagyon rosszul tud esni, hogy a környezetem nem veszi komolyan, és csak röhögnek egyet rajtam, vagy lesajnálnak, pedig erről egyáltalán nem tehetek.

De mondjuk a madárpóktól csak akkor félnék, ha kimászna a helyéről, amúgy nem lenne gond. Csak ne legyen esély arra, hogy a közelembe jön, mert akkor visítva menekülök el... Szóval alapjában véve nem zavarna.

2020. júl. 3. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igaz nálunk fordítva van, mert én egzotikus állatokkal foglalkozom (kígyó, gekkók,agámák,gyíkok,bogarak,rovarok,stb..). Párom nagyon nem szerette őket, bár nem tette szóvá, hogy utálja, hogy egy lakásban kell léteznie velük. De rá való tekintettel a melléképületet teljesen átalakítottam és azóta kint tartom őket.(20/l)
2020. júl. 3. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem zavarna, amíg nem akarna arra kényszeríteni hogy vegyem a kezembe :D
2020. júl. 4. 14:40
 5/5 Laylah ***** válasza:
73%
Ha pókja lenne, én biztos nem mennék a szobájába, pláne nem éjszakára.
2020. júl. 6. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!