Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek milyen fiúk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek milyen fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés

Milyen testalkatú és magas fiúk? Milyen hajú/szemű srác tetszik a legjobban nektek? Borostás, szakállas stb? Képet is linkelhettek.

És hány évesek vagytok?

2020. júl. 2. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 18 vagyok. Magasságra legyen olyan 170-175 centi, mivel nagyon alacsony vagyok (160), és 180 és afölötti partnerrel irtó kényelmetlen tud lenni minden. A testalkata örülnék, ha kicsit izmosabb lenne, de legalább ne legyen elhízva, vagy túl vékony ha nem betegség áll a háttérben, vagy ilyenek, amitől nem tud fogyni, hisz én is vigyázok az alakomra, a páromtól is elvárhatnám, akármennyire felszínes, nem? A túlsúly ha sok, sose előnyös se esztétikai, de ami fontosabb, egészségügyi szempontból se többnyire.

Szeretem a fekete vagy sötétbarna hajat, és a vagy nagyon sötét barna vagy zöld szemeket. A szakáll meg ilyenek viszont nagyon taszítanak.

2020. júl. 2. 13:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, esetleg képet mutatsz egy ilyen srácról hogy mégis hogy kell elképzelni?
2020. júl. 2. 13:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindegy hogy duci, sovány, vagy izmos, lényeg hogy érezze jól magát a bőrében. Mivel én nagyon alacsony vagyok (155) ezért preferálom a szintén alacsony fiúkat, bár nekem annyira nem számít a magasság. Annyira nem fontos nekem a külső egy fiúnál, max az arca,meg a szeme (de nekem édesmindegy hogy milyen szinű a szeme vagy a haja, azért ne fesse be csakmert pl a szőkéket szeretem xd)

Érted, így született

Hát külsőre ennyi, bocsi, sokat nem mondtam.. csak nálam a belső hangsúlyosabb mint a külső.. szakáll, bajusz, borosta.. hát talán kicsit szúrós, de ha ezt szereti?:D

17/l

2020. júl. 2. 14:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyen se extrém kövér, se csontsovány, és lehetőleg legyen legalább 170 centi, de ha kicsit alacsonyabb, az sem zavar annyira, nekem nincs ilyen magasságfétisem, mint nagyon sok lánynak, volt már nálam alacsonyabb pasim is (172 centi vagyok). És a test része igazából ennyi.

Nekem az arc a legfontosabb! Szeretem a finom vonású, "okos" arcokat, ha egy fiúnak intelligens a tekintete, a kicsit lányos arcú srácok nagyon tetszenek. A félhosszú szőke haj kék vagy zöld szemekkel a gyengém. Az arcszőrzet annyira nem vonz, de a rövidebb, ápolt szakáll-bajusz még belefér, de azért inkább a simára borotvált arc tetszik jobban. 18/L.

2020. júl. 2. 14:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon cuki lányok lehettek :)
2020. júl. 2. 15:22
 6/7 anonim válasza:
100%
Nel legyen túlsúlyos de sovány sem, legyen izomzata de nem muszály hiper szuper teste legyen. Nálam is az arc a fontos. Ja egyébként nekem is az h legalább 170 cm legyen meg. Engem a legjobb a barna hajù és kék vagy zöld szeme legyen, és egyébként az arcszőrzetet én sem kedvelem annyira. De nàlam a legfontosabb a személyisége
2020. júl. 2. 20:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem van barátom de szeretném leírni a tapasztalataimat ezzel az ideál dologgal. Tehát nekem soha nem volt semmi olyan elvárásom a fiúk kinézetében ami "kötelező lett volna". Nagyon sok fiú tetszett már, néha a kifejezetten duci/dagadt srácok fogták meg a tekintetem, de tetszettek edzésről a kockáshasú srácok is, szóval tényleg kb nagyon sok fajta srsc. És ez nem azt jelenti hogy mindenki tetszik/tetszett csak tényleg mindig külnbözőek. Egy ideig azt gondoltam nekem a barnák kellenek aztán sorozatban két szőke srác is tetszett. Majd tavaly nyáron annyit mondtam magamnak, hogy oké mindegy hogy néz ki a srác, elég hogyha nekem tetszik (de nincs olyan elvárás h barna haj kék szem stb...), csak annyit állapítottam meg magamban h ne legyen 30 cm-vel magasabb mivel én csak 160 vagyok és azt gondoltam ekkora magasság különbség már zavarna.

Lehet találgatni, h ezek után hogy is néz ki a barátom, de inkább le is írom. Barna haj, barna szem, átlagos testalkat, nem túl sportos. Állítólag van a hasán egy kis felesleg de mikor póló nélkül láttam nekem ez akkor sem nagyon tűnt fel. És igen ami a legfontosabb az az h 190 magas szóval még ez az egy "elvárásom" sem jött össze :D de mindennél jobban szeretem őt így és egyébként egyáltalán nem zavaró csók közben stb...

Még a kérdésed részleteire visszatérve, mi fiatalok és én személy szerint gyerekes is vagyok, szóval számomra még túl felnőttes a borosta esetleg a szakáll. Szerencsére a barátom is rendszeresen borotválkozik így ez rendben van.

Szóval ezzel az egésszel csak annyit tudok mondani, hogy vannak olyan lányok pl én akiknek nincsenek ilyen igényeik kinézetre, mert egyszerűen van aki tetszik és van aki nem, ez pedig a személyes ízlésen múlik nem pedig a jóképűségen vagy a sportos alkaton.

És persze fontos az igényes megjelenés, sokszor az h jó ruhákban járjon, fontosabb is mint a kinézet.

17/L

2020. júl. 2. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!