Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a "simán sportos" srácok mennyire jönnek be nektek?
Figyelt kérdés
Gyúrni nem szoktam, de edzeni (fekvőtámaszozni stb.) igen, ennek megfelelően nem igazán vagyok nagydarab, inkább amolyan atletikus/szálkásabban izmos. Mennyire tetszik nektek, ha egy srác ilyen?
Akinek van kedve véleményezni, privátban küldök neki képet is. Köszi!
2020. jún. 16. 14:49
1/6 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik ha valaki inkább atkétikus alkat, a nagydarab kigyurt srácok amúgy sem jönnek be, és különben is zavarna, ha valaki minden idejét a kondi teremben tölti és egyfolytában a kaloriákat számolgatná, meg folyton valamilyen diétán lenne.
Igazából engem az sem zavar ha valaki nem sportol, a lényeg higy egészséges legyem, ne legyen elhízott, de a "sportosságot" se vigye túlzásba.
2/6 anonim válasza:
Szerintem, ha egy fiú nem ropi vékony az már jó.
3/6 anonim válasza:
Csak ne legyen vékonyabb, mint én. De a mozgásszeretet nekem többet ér mint az, hogy látszódjon.
4/6 anonim válasza:
Ugyan az a velemenyem mint a 2.nak🤣
5/6 anonim válasza:
Jobb a szálkás test.Szivesen véleményezem
6/6 anonim válasza:
Nekem tetszenek az egészségesen izmos pasik, de én a maci alakatúakra is bukok :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!