Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor volt az első párkapcsolatotok, illetve fiúk, nektek milyen lányok jönnek be? Ha lehet részletezzétek légyszi.
Figyelt kérdés
2020. jún. 1. 18:51
1/8 anonim válasza:
Nekem 12 évesen de hát az ilyen "járàs" volt:)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2020. jún. 1. 19:02
3/8 anonim válasza:
Még nem volt:/
Barna legyen a haja,nálam legyen alacsonyabb egy kicsit.
Legyen vékony,legyen igényes,valamennyire legyen inteligens,tudjon jól öltözködni 😉
Ne legyen szemüveges.
Közelemben lakjon :)
Kb ennyi :D
4/8 anonim válasza:
Még sajna nem volt
Kinézetről annyit, hogy ne legyen olyan igazán dagadt, bár leginkább az számít, hogy szép-e az arca. Ezeket a feltételeket elsöpörné, ha jó a személyisége
5/8 anonim válasza:
11 évesen. Egymás kezét is alig mertük megfogni. Csak együtt játszottunk és "menők" voltunk az iskolában. :D
6/8 anonim válasza:
#3 vagyok.
Miért lettem lepontozva? :)
7/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én nem pontoztalak le szóval nem értem h ki és miért tette ezt?
2020. jún. 2. 10:37
8/8 anonim válasza:
Én lepontoztam, mert már le volt pontozva. Így kapok pontot a toplistán :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!