Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kérdezzek tőle?
2es vagyok
Hát ha 10 hónapja beszélsz vele és nem annyira ismered, akkor ott van egy kis gond. Kérdezd meg tőle, hogy telt a napja, vagy ha egyik nap mesél valamit,tegyük fel "eltört a lábam", másnap kérdezd meg, hogy még mindig nagyon fáj-e,tehát utalj vissza előző beszélgetésekre. De legyél azon, hogy megismerd, mert Jézus, el sem tudom képzelni mit beszélgetsz valakivel majdnem egy éven keresztül anélkül, hogy jobban ismernéd. Lehet, hogy pont az segítene, ha random küldenél neki egy képet, csak bátran. Ha meg ezután is felszínes marad a beszélgetés, és abból áll az egész, hogy:
- Szia micsi?
- Játszok.
- Vágom
Akkor azzal a egyikőtök sem fog sokra menni (gondolom azért szeretnél beszélgetni vele, mert tetszik), egy kapcsolathoz szerintem kellenek a mélyebb, komolyabb beszélgetések.
Akkor mondjuk kezd a beszélgetést egy: szia, szio, hello, hi, hogy vagy? mizu. Most hirtelen csak ennyi jutott eszembe de most levezetek neked egy kitalált beszélgetést.
Te: Szia
Ő: Hello
Te: Hogy vagy?
Ő: Jól, és te?
Te: Én is, köszi és most mit csinálsz?
Ő: Játszok
Te: Milyen játékkal játszol?
Ő: xy-nal
Te: Értem, akkor majd még később írok
Ő: Okés
És persze ezt még lehetne folytatni csak most ennyit írtam. Ha még szeretnél tőlem segítséget kérni akkor írj rám nyugodtan és majd segítek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!