Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kérdezzek tőle?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kérdezzek tőle?

Figyelt kérdés
10 hónapja beszélek egy fiúval 19 éves. És mindig mikor ráírok azt írom, hogy micsi. És szeretnék ötleteket kérni, mit lehetne írni.
2020. jún. 28. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Mármint hogy ezt helyettesítsd? Vagy alapból nincs ötleted?
2020. jún. 28. 20:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A micsi nálunk 6-7. osztályban volt menő. A hogy vagy egy pár fokkal értelmesebb. De én ha 10 hónapja beszélek valakivel, sokszor köszönés nélkül küldök neki mémeket, képeket, videókat mindenféle dologról, ha nagyon nincs téma, de ha történik valami velem, akkor meg azt elmesélem neki. Esetleg ha nagyon nem megy az írogatás, beszéljetek meg egy hívást vagy találkozót.
2020. jún. 28. 22:15
 3/7 A kérdező kommentje:
De nem annyira ismerem, hogy most képeket meg giffeket küldjek. Igen valami helyettesítőt kellene ahogy az első válaszoló írta.
2020. jún. 28. 22:18
 4/7 anonim ***** válasza:

2es vagyok

Hát ha 10 hónapja beszélsz vele és nem annyira ismered, akkor ott van egy kis gond. Kérdezd meg tőle, hogy telt a napja, vagy ha egyik nap mesél valamit,tegyük fel "eltört a lábam", másnap kérdezd meg, hogy még mindig nagyon fáj-e,tehát utalj vissza előző beszélgetésekre. De legyél azon, hogy megismerd, mert Jézus, el sem tudom képzelni mit beszélgetsz valakivel majdnem egy éven keresztül anélkül, hogy jobban ismernéd. Lehet, hogy pont az segítene, ha random küldenél neki egy képet, csak bátran. Ha meg ezután is felszínes marad a beszélgetés, és abból áll az egész, hogy:

- Szia micsi?

- Játszok.

- Vágom

Akkor azzal a egyikőtök sem fog sokra menni (gondolom azért szeretnél beszélgetni vele, mert tetszik), egy kapcsolathoz szerintem kellenek a mélyebb, komolyabb beszélgetések.

2020. jún. 28. 22:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez a micsi, mizu meg a társai csak ilyen töltelékek. Írok valamit, hogy beszélgessünk a semmiről. Kérdezz konkrétabb dolgokat. De 10 hónap alatt csak odáig jutottatok, hogy micsi?
2020. jún. 28. 22:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Már nagyon sok mindent meg beszéltünk. Csak nem szeretném mindig micsivel kezdeni.
2020. jún. 29. 09:23
 7/7 anonim válasza:

Akkor mondjuk kezd a beszélgetést egy: szia, szio, hello, hi, hogy vagy? mizu. Most hirtelen csak ennyi jutott eszembe de most levezetek neked egy kitalált beszélgetést.

Te: Szia

Ő: Hello

Te: Hogy vagy?

Ő: Jól, és te?

Te: Én is, köszi és most mit csinálsz?

Ő: Játszok

Te: Milyen játékkal játszol?

Ő: xy-nal

Te: Értem, akkor majd még később írok

Ő: Okés

És persze ezt még lehetne folytatni csak most ennyit írtam. Ha még szeretnél tőlem segítséget kérni akkor írj rám nyugodtan és majd segítek :)

2020. jún. 29. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!