Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kérdezzem meg hogy vele...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérdezzem meg hogy vele aludhatok-e?

Figyelt kérdés
Hétvégén egy fiú barátomnál alszok,de én vele szeretnék aludni,nem egyedül. Hogy vezessen rá hogy mellette aludhassak úgy hogy ne legyen kínos az egész?
2019. dec. 10. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak barátok vagytok akkor lehet felreertene, meg amúgy én se értem h mit akarsz tőle, csak mellette aludni?
2019. dec. 10. 22:41
 2/3 nutituti válasza:
100%
Pl: ,,veled aludhatok?"; ,,van kedved együtt aludni"; ,,alszunk együtt?"; ,,megosztod velem a takaród?" vagy ,,mi lenne ha egy kicsit összemelegednénk kedves?"
2019. dec. 10. 22:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha csak barátok vagytok akkor ez elég fura , hogy vele akarsz aludni.

Mindenképp azt gondolom ebből, hogy te többet szeretnél tőle , de ezt nem így kéne kezdeni szerintem, hogy együtt alszotok, hanem egy beszélgetéssel, hogy elmondd neki azt, hogy te nem csak barátként tekintesz rá.

De azért írok neked segítséget, nem tudom, hogy terveztetek-e esetleg filmet nézni, de az jó lehet, hogy késő este elkezdtek nézni 1-2 filmet, hogy feküdtök az ágyon(tv, laptop bármiről) ilyesmi, és közben simán lehet, hogy el is aludtok, de ha nem akkoris szerintem ha filmezés közben nem zavarta , hogy mellette fekszel akkor éjszaka sem fogja . Picit iszogathattok is valamit , bort vagy bármit amit szerettek, persze mértékkel, így talán jobban feloldódtok és nem lesz olyan gáz a helyzet.

2019. dec. 10. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!